LOOMINGULINE PRINTIMINE

Leidke oma loominguline väljund Canoni fotoprinteriga Zoemini S2

Vaadake, kuidas tähistavad tantsijad Max Kion ja Dottz Brown elu olulisi hetki ja rütme, kasutades Canoni kaks-ühes minifotoprinterit.
Foto noorest mehest ja naisest, kes vaatavad rõõmsalt seinale kinnitatud minifotosid. Foto naisest, kes hoiab käes Canoni fotoprinterit Zoemini S2.

Kuhu elu rütm teid juhatab? Vahet ei ole, kas teie sammud viivad teid tänavale tantsima või hoopis linnast välja – Canoni Zoemini S2 võimaldab jäädvustada ja printida omaenda ainulaadseid lugusid. See taskusse mahtuv kaks-ühes fotoprinter on mõeldud kasutamiseks koos rakendusega Canoni Mini Print ning see võimaldab sisuloojatel pildistada ja printida otse ühest seadmest.

Kergesti kasutatava 8 MP kaamera, ZINK™-i tehnoloogia ja micro-SD-kaardiga varustatud Canoni Zoemini S2 on ideaalne vahend loomingulistele inimestele, kes soovivad end hetkes väljendada. Seda avastasid ka tantsijad Max Kion ja Dottz Brown, kes võtsid printeriga kiirpildikaamera endaga kaasa ühte tühja laohoonesse.

Tänaval tantsimine

Foto pikajuukselistest mehest, kes teeb endast ja tüdruksõbrast selfit, kasutades Canon Zoemini S2-te.

Tantsijad Max Kion ja Dottz Brow olid väga elevil võimalusest Canon Zoemini S2 oma loomingulisele pildistamisretkele kaasa võtta. Nad olid ühed esimestest, kes seda fotoprinterit kasutada said, ning nende arvates sobis see ideaalselt just liikuva eluviisiga inimestele.

DJ ja elutreener Max Kion, kes sündis Barcelonas ja elab praegu Londonis, kasutab tantsimist enda loomingulise väljundina. Kui COVID-19 pandeemia Ühendkuningriiki jõudis ja seal piirangud kehtestati, hakkas Max tantsimist veelgi tõsisemalt võtma.

„Ma olen alati muusikat ja tantsimist armastanud, aga enne piirangute kehtestamist ma seda väga tõsiselt ei võtnud,“ rääkis Max. „Pärast seda hakkasin ma rohkem harjutama ja õppima, misjärel mõistsin ma, kui väga ma tantsimist tegelikult armastan. See oli minu loominguliseks väljundiks ja eriti koos house-muusikaga – selle saatel tantsides on võimatu kurb olla. See oli minu viis säilitada kainet mõistust.“

Lisaks house-muusika videotes tantsimisele kuulub Max ka ühte tantsugruppi, mis koos DJ-ga Londoni erinevates kohtades esineb.

„Grupis tekkiv atmosfäär on niivõrd võimas ja ülev ning annab võimaluse iganädalaseks laadimiseks,“ rääkis Max.

Londoni kaguosas elav tantsija ja arhitekt Dottz Brown kuulub samuti sellesse gruppi. Ta alustas tantsimisega juba 13-aastaselt.

„Tegelikult alustasin ma tantsimist 15-aastaselt – umbes siis, kui YouTube oma tähelendu alustas,“ selgitas Dottz. „Seejärel kinkis õde mulle 18-aastaseks saamise ja lõpetamise puhul Canoni kaamera. See andis mulle võimaluse alustada YouTube’i videote loomisega. See oli minu võimalus midagi uut proovida. Iga kuue kuu tagant sain ma Londoni Trafalgari väljakul kokku oma sõpradega, kellega proovisime erinevaid tantsuliigutusi ja tegime koos videoid. Põhimõtteliselt sain ma tantsupisiku väga noorena ja ma ei ole seda kunagi hüljanud.“

3 kaamerarežiimi hetkede jäädvustamiseks

Foto lauale asetatud kolmes värvis Canon Zoemini S2 printerist, mille ümber on väikesed väljatrükid, kus on näha lõbutsevaid noorukeid.

Canon Zoemini S2 on varustatud sisseehitatud peegli ja selfide jaoks mõeldud ringvalgustiga. Lisaks on see saadaval kolmes värvitoonis: valge, roosakaskuldne ja sinakasroheline. „Mulle väga meeldisid kaamera värvid,“ ütles Max, „ja seda oli väga kerge kasutada.“ Kui soovite printida ainult varem tehtud pilte, siis tutvuge ka meie teiste kiirprinteritega, sh Canon Zoeminiga.

Foto beežides pükstes ja värvilises särgis mehest, kes libistab Canoni fotoprinteri Zoemini S2 oma taskusse.

„See on sile ja ümarate servadega, tänu millele libiseb see kergesti taskusse,“ rääkis Dottz. Lisaks on Canon Zoemini S2 varustatud kasuliku micro-SD-kaardiga, tänu millele saate oma lemmikfotod alles jätta ka siis, kui teil paber otsa saab, või siis, kui te neid hoopis sotsiaalmeedias jagada tahate.

Dottz ja Max, kes soovivad väga hetki mälestusteks vormida, võtsid fotoprinteri Canon Zoemini S2 ja läksid sellega tühja laohoonesse. Kaks-ühes seadme kompaktne ja kerge disain võimaldas duol oma loomingulisused ideed ellu äratada ja põneval viisil hetki jäädvustada.

„See oli nagu kunstiprojekt,“ rääkis Dottz. „Me jooksime ümber maja, tegime toredaid klõpse ja lihtsalt katsetasime erinevaid võimalusi. Tegime endast mitu selfit ja seejärel kinnitasime need kollaažina seinale. Nii tekkis väiksematest piltidest üks suur pilt.“

Lisaks selfirežiimile on fotoprinteris Canon Zoemini S2 ka kaks teist kaamerarežiimi: õue- ja portreerežiim. Need võimaldavad pilte muuta kaamerasiseselt, lisada filtreid ja ääriseid ning rakendada efektide ja raamide nuppe. Enne pildi tegemist saavad kasutajad rakenduse Canon Mini Print kaudu kontrollida, kas pilt on ikka fookuses. Välirežiim töötab ilma välguta, portreerežiim koos automaatse välguga ja selfi koos ringvalgustiga.

Foto lauale asetatud Canoni fotoprinterist Zoemini S2 ja mälestusteraamatust, kus on näha noort meest ja naist, kes mõlemad teevad lõbusaid nägusid.

„Minu suurim unistus on tantsida festivalilaval ja tunda sealse publiku energiat,“ rääkis Max, kes kolis kaks aastat tagasi Londonisse sooviga saada näitlejaks. Pärast kolimist mõistis aga Max, et see unistus ei ole talle.

Foto inimesest, kes pildistab Canoni fotoprinteriga Zoemini S2 seinale kinnitatud minifotosid, kus on näha lõbutsevaid noorukeid.

„Töötan täiskohaga arhitektuuri valdkonnas ja sain oma kvalifikatsiooni eelmisel aastal,“ rääkis Dottz. „Vabal ajal meeldib mulle tantsida ja veidi mediteerida.“

Dottz on ka varem kiirpildikaameraid kasutanud ja tema jaoks on tegemist vahendiga, mis aitab hetkes püsida. „Kiirpildikaamera puhul tuleb arvestada sellega, et võtete arv on piiratud. Kuna ma ei taha filmi või siis selle kaamera puhul paberit raisata, muudab see jäädvustatava hetke veelgi väärtuslikumaks,“ rääkis ta. „See paneb mind rohkem keskenduma ja muudab hetke olulisemaks, kuna eeldab päriselt hetkes olemist. Ma ei saa lihtsalt päästikut vajutada, 60 järjestikust pilti teha ja hiljem kõige ilusamat välja valida. See üks pilt peabki olema ja ongi kõige ilusam. See üks pilt on väärtuslik.“

Personaliseerige oma pilte

Foto noorest pikajuukselisest mehest, kes istub toolil ning prindib mobiiltelefoni ja Canoni fotoprinteri Zoemini S2 abil fotosid välja.

„Kui ma tänavatantsuga tegelen ja inimesed seisma jäävad, hakkavad nad koheselt naeratama – olenemata sellest, mis neil sel päeval toimunud on,“ rääkis Dottz, keda võib näha ka sellel fotol, mis on välja prinditud Canon Zoemini S2 abil. „See positiivne energia tuleneb minu etendusest.“

Foto noorest naeratavast mehest ja naisest, kelle pildid on asetatud hallikassinisele seinale.

Dottz ja Max kasutasid fotode seinale kinnitamiseks plaatimistehnikat (ingl k tiled printing), mis on üks loomingulistest väljendusviisidest.

Pärast seda, kui Max Canoni fotoprinteri Zoemini S2 telefoniga ühendas, sai ta muuta oma lemmikfotosid, kasutades tasuta allalaetavat rakendust Canon Mini Print. Seeläbi avastas ta, et digitaalsete fotode ja väljatrükkide koos kasutamine on tõesti inspireeriv. Lisaks saab pilte muuta ka kaamerasiseselt ja kohandada neid vastavalt oma stiilile.

Canoni fotoprinteri Zoemini S2 kasutamine oli tõesti kerge ja ka rakenduses navigeerimine oli lihtne. Lisaks on selle esteetiline pool nauditav,“ rääkis Max. „Mulle on alati meeldinud erinevaid efekte lisada ja seal on võimalik fotosid tõesti personaalsemaks muuta. Lisaks saab lisada tekste, kleepse ja filtreid, mis on tõesti äge.“

„Paljudele meeldib kiirpildikaameraga tehtud pilte ka Instagrami jagada. See on väga hea, et Canoni fotoprinterit Zoemini S2 saab kasutada nii digitaalselt kui ka füüsiliselt. Mulle meeldib selle mitmekülgsus.“

Täiendage oma loomingulist protsessi

Foto lauale asetatud tühjade lehekülgedega mälestusteraamatust, helesinisest märkmikust ja valgest Canoni fotoprinterist Zoemini S2.

Canon Zoemini S2 on nagu Instagram, ainult selle vahega, et see võimaldab fotod kohe välja printida ja siis füüsiliselt oma sõpradega jagada – see on väga äge,“ rääkis Dottz.

Canon Zoemini S2 sobib ideaalselt ka mälestusteraamatute fännidele, nagu Max, kuna sellega saab lisada oma lehtedele identiteeti.

„See sobib ideaalselt mälestusteraamatute loomiseks,“ rääkis Max. „Minu jaoks on mälestusteraamatu loomine nagu mediteerimine. Mõnikord leian ma ühise teema tänu värvidele, teinekord aga tänu asjadele, mida ma päeva jooksul kogunud olen. Ja mõnikord lisan ma lihtsalt hulga kleepse ja joonistan midagi juurde. Ma kujutan väga hästi ette, kuidas ma saaksin seda printerit ka mälestusteraamatu juures kasutada või lihtsalt nende piltide printimiseks, mida ma seinale kinnitada tahan.“

Dottzi jaoks oli Canon Zoemini S2 inspireeriv ka seetõttu, et see pakkus uusi põnevaid ideid videote ja kleepsude jaoks – sinna saab laadida kuni 10 kleepuva tagusega ZINK™-i fotopaberit.

„See toob täiendavat loomingulisust,“ rääkis Dottz, kellele kuulub ka Instagrami konto, mida ta digitaalse mälestusteraamatuna kasutab. „Mul tekkisid koheselt mõned visuaalsete efektide ideed, mida ma videotes järgi proovida tahaks. Näiteks võiksin ma teha ühe pildi, selle välja printida ja seejärel kaamerasse näidata – sellest saaks siis järgmise video esimene kaader. See on tõesti põnev vahend.“

„Ja kleepuva paberiga saab luua näiteks ringikujulise pildi, kus on rakendatud multikaefekti,“ jätkas ta. „Seejärel võib sellele lisada musta või valge ringi, tulemuse välja printida ning oma mütsile, jalanõudele või telefoniümbrisele kinnitada.“

Vahet ei ole, millist lõpptulemust te saavutada soovite – Canon Zoemini S2 võimaldab muuta olulised hetked mälestusteks ja jagada neid oma sõpradega, jäädvustades elu rütme!

Autor: Lorna Dockerill

Seotud tooted

  • Koduprinterid

    Canon Zoemini 2

    Selle taskumõõdus akutoitega Zoemini 2 printeriga saate printida otse nutitelefonist igal ajal, igal pool.
  • Kiir- ja taskuprinteriga kaamerad

    Canon Zoemini S2

    Viige oma selfid järgmisele tasemele, kasutades taskusse mahtuvat printerit, mis on varustatud peegli, ringvalgusti, kaugpäästiku ja reaalajavaatega.

Seotud artiklid