PRINTIMINE

Kvaliteetne, väikeste kuludega ja suuremahuline: tutvuge PIXMA G650 and G550 MegaTanki printeritega.

Viige ennast kurssi uute PIXMA MegaTanki printeritega ja lugege, mille poolest sobivad need ettevõtete omanikele või ka kodukontoritesse.
Canon PIXMA G550 printer, mille ümber on värvilised 4 × 6-tollised fotod.

Vahet ei ole, kas tegemist on fotokioski, portreestuudio või graafilise disaini bürooga – kvaliteetne ja väikeste kuludega printimine on ettevõtte jaoks alati oluline. Kõige värskemad Canon PIXMA MegaTanki printerid – PIXMA G650 ja PIXMA G550 – suudavad toota detailseid ja kauakestvaid väljatrükke. See raha, mida säästate tänu suurele prinditavate lehekülgede arvule, on sama külgetõmbav kui väljatrükid ise. Meie kalkulaatoriga saate arvutada, kui palju teil printimise peale raha kulub.

Mõlemad printerid rakendavad uut 6-värvilist tindisüsteemi ChromaLife100, millega prinditud pildid peavad fotoalbumis vastu kuni 100 aastat. Seda siis, kui need on trükitud Canoni paberile Plus Glossy II PP-201. Vahet ei ole, kas prindite oma klientidele või soovite kasutada neid isiklikes fotoalbumites – võite olla kindel, et need pildid kestavad terve eluaja.

Printerite PIXMA G650 ja PIXMA G550 tindisüsteemid sisaldavad spetsiaalset punast ja halli värvi, mis toovad väljatrükkidesse erksust ja parandavad väljatrüki värvikvaliteeti. Punase tindi lisamine aitab laiendada värvigammat ja saavutada rikkalikumaid toone, samal ajal, kui hall tint aitab täiustada tumedates kohtades olevaid toone ja luua tõetruuma tulemuse. Lisaks võimaldab hall tint tagada stabiilsemad värvitoonid ja erinevatel paberitüüpidel ühtlasema tulemuse, tänu millele saate luua julgemaid väljatrükke.

Ühe komplektiga saab printida kuni 3800 4 × 6 formaadis fotot

Canon PIXMA G650 koos selle peale asetatud kaameraga. Nende ümber on mitmesuguseid fotosid.

Täiendav punane ja hall tint laiendavad värvigammat, tagades võrreldes neljavärviliste tindisüsteemiga rikkalikumad ja dünaamilised väljatrükid.

Printeritel PIXMA G650 ja PIXMA G550 on suuremahulised täidetavad tindimahutid, mis tagavad mugavama ja kulutõhusama printimise. Seda seepärast, et te ei pea pidevalt ühekordseid tindikassette juurde tellima ja neid välja vahetama. Lisaks on fotoprinterid PIXMA G650 ja PIXMA G550 väga tõhusad ja suudavad toota suures koguses väljatrükke – ühe tindipudelite komplektiga saab printida kuni 38001 4 × 6 formaadis fotot.

Tindimahutite täitmine on lihtsam kui kunagi varem. Mahutid ja tindipudelite korgid on tähistatud värvikoodidega ja iga sisselaskeava vastab kindla tindipudeli otsikule, tagades veatu täitmise. Te ei pea isegi pudeleid pigistama ja kui mahuti on täis, lõpetavad need automaatselt tindi väljastamise. Lisaks on ka tindipudelite korke lihtne käes hoida. See kõik aitab tagada lihtsa hoolduse ja puhtad käed.

Käsi haaramas tomatitega fotost, mis on prinditud PIXMA G seeria printeriga.

Printerite PIXMA G650 ja PIXMA G550 kuuevärvilised ChromaLife100 tindisüsteemid tagavad kvaliteetsed pildid ja kauakestvad väljatrükid.

Käsi valamas punast tinti PIXMA G seeria printerisse, mille kõrval on ka teised pudelid.

PIXMA G650 ja PIXMA G550 printerid tagavad lihtsa hoolduse, stressivaba pudelite täitmise ja hõlpsa hoolduskasseti vahetuse.

Tööseisakute vähendamiseks pakuvad fotoprinterid PIXMA G650 ja PIXMA G550 täpsemat paberi söötmise võimekust ja kuni 100-lehelist mahtu (A4-formaadis). Lisaks on need varustatud kasutaja poolt vahetatavate prindipeade2 ja tindi hoolduskassettidega. Igal mudelil on täispunktmaatriksiga LCD-ekraan, mis võimaldab teil jälgida hoolduskasseti olekut, kohandada prindisätteid ja tuvastada mis tahes prindivigu, tagades igal korral veatu printimise.

Kuna printerite PIXMA G650 ja PIXMA G550 kasutamine peaks olema niisama lihtne nagu nende hooldamine, saab neid kontrollida ka juhtmevabalt. Lisaks ühilduvad need rakenduse Canon PRINT ning teenustega Mopria Print Service® ja Apple AirPrint®. Printereid saab kasutada isegi Amazon Alexaga ühilduvate nutikõlaritega, mis tähendab, et saate printida ka häält kasutades.

Kõik-ühes-printer

PIXMA G650 kopeerimas pilti.

PIXMA G650 tuleb koos sissehitatud kopeerimis- ja skannimisfunktsiooniga, täites kõik kodukontori vajadused.

PIXMA G seeria printimas välja nutiseadmes valitud pilti.

Tänu juhtmevabale ühendusele saab printereid PIXMA G650 ja PIXMA G550 aktiveerida ka eemalt ja neile printimisjuhiseid anda. Pärast ülesande täitmist lülituvad seadmed automaatselt välja.

Kuigi mõlemad mudelid pakuvad sama kvaliteedi ja mahuga printimist, on printeris PIXMA G650 lisaks fotokopeerimise funktsioon ja 600 × 1200 punkt/tolline skanner, mis teeb sellest ideaalse kõik-ühes printeri, mida on lihtne integreerida nii töökohas kui ka kodukontoris. Mudelitel PIXMA G650 ja PIXMA G550 on olemas ka automaatne toite sisse-/väljalülitamise funktsioon. See energiasäästlik funktsioon lubab teil saata oma prinditöid otse sülearvutist, telefonist või Wi-Fi valmidusega kaamerast, samal ajal, kui te ise töötate hoopis teises kohas. Nii on soovitud väljatrükid teid alati ootamas. Ühilduvus PIXMA Cloud Linkiga tähendab seda, et saate printida pilte ja dokumente ka sotsiaalmeediast ja fotode jagamise veebisaitidelt.

Vahet ei ole, kas prindite tavalisele A4-paberile või 6 × 4-tollisele fotopaberile – PIXMA G650 ja PIXMA G550 suudavad pakkuda alati vapustavat jõudlust, printides ühe tindikomplektiga kuni 8000 A4-lehte. Lisaks saate nendega printida kuni 1200 mm flaiereid ja plakateid (A4-formaadis paberitele), kasutades Canoni tasuta alla laaditavat PosterArtist Lite’i tarkvara Microsoft Windowsile.

Mitmekülgsed PIXMA G650 ja PIXMA G550 võimaldavad väikeettevõtjatel pakkuda oma klientidele erinevaid prinditeenuseid ja teha seda taskukohase hinna eest. Printerid sobivad ideaalselt fotokioskite omanikele või turundusprofessionaalidele, kes peavad printima suures mahus plakateid, brošüüre ja teisi reklaammaterjale. Kui otsite suuremahulist, mugavat ja väikeste kuludega printerit ning te ei soovi kvaliteedis järeleandmisi teha – on Canon MegaTanki uusimad lisandused kindlasti kaalumist väärt.

Autor: Marcus Hawkins

  1. Prinditavate lehekülgede arv on hinnanguline väärtus, mis põhineb Canoni individuaalsel testimismeetodil, kasutades standardi ISO/IEC 29103 kohast tabelite ja pideva printimise simulatsiooni tindi asenduspudelitega pärast esmast seadistamist.
  2. Saadavus sõltub piirkonnast.

Seotud tooted

  • Koduprinterid

    PIXMA G650

    PIXMA G tootesarja esimene multifunktsionaalne printer koos kuue täidetava värvainepõhise tindimahutiga – PIXMA G650 ühendab omavahel konkurentsitu pildikvaliteediga printimise ja võimaldab toota suuri mahte väga väikeste kuludega.
  • Koduprinterid

    PIXMA G550

    Ühefunktsiooniline printer kuue täidetava värvainepõhise tindimahutiga kvaliteetsete fotode printimiseks, mis võimaldab toota suuri mahte väga väikeste kulude eest.
  • Tindiprinterid

    Plus Glossy II PP-201

    Canoni fotopaber Plus Glossy II on suurepärane fotopaber kui soovite kõrgeima kvaliteediga tulemust ja läikivat viimistlust. See pakub digifotodele ja kõigile kordusprintidele täiuslikku viimistlust.

Seotud artiklid

  • NÕUANDED PRINTIMISEKS

    MegaTanki printerid ja nende eelised

    Kuus põhjust, miks te vajate MegaTanki printerit.

  • PRINTIMINE

    Parimad printerid disaineritele

    Printerid on disaineritele väga oluliseks tööriistaks – me aitame teil leida vajadustele vastava mudeli.

  • PRINTIMINE

    Tint või laser: kumb teile paremini sobib?

    Avastage Canoni tindi- ja laserprinterite erinevused ning leidke enda vajadustele sobivaim lahendus.

  • PRINTIMINE

    Juhtmevaba printeri kasutamine

    Nutikad võimalused juhtmevabast printerist viimase võtmiseks.