KOMPAKTKAAMERAD

Miks on PowerShot G7 X Mark III parim Canoni kompaktkaamera loomingulise sisu jaoks?

Avastage, kuidas see taskusuurune 4k voogedastuskaamera suudab teie loovuse valla päästa ja sujuvalt teie igapäevaellu sobituda.
Naine seadmas sülearvuti kõrvale oma Canon PowerShot G7 X Mark III, et oma elutoast joogatunde filmida.

Ükskõik, millist sisu teile meeldib luua, nõuab enda väljendamine tööriistu, mis aitavad teil igapäevaelus oma loomingulise sädeme valla päästa. Canon PowerShot G7 X Mark III mahutab oma kompaktsesse korpusesse 4K video, 20,1 MP sensori ja ülestõstetava puuteekraani, muutes selle ideaalseks loominguliseks kaaslaseks.

Ükskõik, kas olete videoblogija, joogaõpetaja, kontoritöötaja, lapsevanem või muusik, saate seda taskusuurust kaamerat kasutada alates veebikaamerana videokõnede ja juhtmeta otseülekannete tegemiseks kuni väliseikluste, igapäevaste videologide ja puhkusevõtete salvestamiseni. Kaasaskantavuse, mitmekülgse 24 mm lainurga, 4,2-kordse suumobjektiivi, täiustatud pildistabilisaatoriga värinavabade piltide jaoks, sisseehitatud ja intuitiivse hõlpsasti kasutatava tehnoloogiaga varustatud – Canon PowerShot G7 X Mark III aitab teil olulisi hetki jäädvustada ja neid jagada.

Siinkohal jagavad kolm sisuloojat – veebijoogaõpetaja ja sotsiaalmeedia mõjutaja Sarah Malcolm, videoblogijate ja mälestusteraamatute ekspert Mei-Ying Chow ning video- ja fotokunstnik Jamie James – oma kogemusi, kuidas see kaamera aitab neil oma tööd, elu ja kunsti veebis edasi anda.

Mei-Ying Chow

Videoblogi oma loomingust

Canon PowerShot G7 X Mark III laual koos SELPHY Square QX10 ja mälestusteraamatuga.

Mei-Ying Chow on Londoni King's College'i viimase aasta majandustudeng, kellel on 90 000 YouTube’i kanali tellijat. Ta on mälestusteraamatute ekspert, kes on viimase seitsme aasta jooksul oma igapäevase sotsiaalmeedia videoblogidega loonud oma kaubamärgi ja kasutab PowerShot G7 X Mark III, et dokumenteerida nii oma tudengielu kui ka loomingut.

„Olen viimased viis-kuus aastat oma kanalil mälestusteraamatut meisterdanud ja alati päevikut pidanud,“ ütleb Mei-Ying. „Selle võtte jaoks lõin 2018. aastal lehekülje oma õe lõpetamise tähistamiseks. Kuna ma ei saa sel aastal kooli lõpetamist tähistada (see lükati edasi), mõtlesin, et võtan tema lõpetamisest maksimumi.“

Statiivil allapoole suunatud kaamera Canon PowerShot G7 X Mark III filmib naist, kes meisterdab voodil lehekülge mälestusteraamatusse.

Mei-Ying filmis oma mälestusteraamatu loomist G7 X Mark III-ga tehtud ülevalt pildistatud kaadrite ja lähivõtetega nutitelefoniga ühendatud SELPHY Square QX10 printerist saadud kaunite trükistega.

Naine, kes pildistab ülalt mälestusteraamatut kaameraga Canon PowerShot G7 X Mark III.

Videoblogija Mei-Ying Chow oli rõõmus G7 X Mark III pildistabilisaatori võimaluste üle, kuna talle meeldib sageli käest pildistada.

„G7 X Mark III puuteekraan muudab lähivõtete tegemise palju lihtsamaks, sest automaatteravustamine on seda puudutades tõesti kiire ja seda on lihtsam käes hoida,“ ütleb Mei-Ying. Ta tunnustab ka kaamerat Canon Tripod Grip HG-100TBR selle eest, et ta on abistanud tema filmimist kompaktses tudengi ühiselamus. Statiivihoidik on täiesti juhtmevaba ning kaasas on eemaldatav Bluetoothi kaugjuhtimispult BR-E1, tänu millele on seda lihtne kõikjal kasutada.

„Statiivi Grip HG-100TBR väike kõrgus on suurepärane, kuna minu ühiselamutuba on tõesti väike, seetõttu loodan, et mul on väike statiiv õigel kõrgusel,“ selgitab ta.

Selge heli on ka Mei-Yingi veebivideote jaoks võtmetähtsusega, heliefektid täiendavad tema kanali mälestusteraamatu õpetuste üldist kogemust. Kergekaaluline Canoni stereomikrofon DM-E100 ühendatakse stereoheli jäädvustamiseks otse kaameraga.

Välise mikrofoniga kombineerimise kohta leiab Mei-Ying: „PowerShot G7 X Mark III helikvaliteet on palju parem kui minu DSLR-i sisseehitatud mikrofonil. Mikrofon on tõeliselt terava heliga ja mulle meeldivad selle lisatud kihid, et saaksite kuulda kääride lõikamist ja erinevaid helisid, nii et see haaraks kõiki meeli. Püüan helisid mitte summutada, kui panen muusika ülevalt mängima, sest tunnen, et see muudab selle põnevamaks.“

Tänu püsivara värskendusele ja uuele spetsiaalsele vlogimisrežiimile on PowerShot G7 X Mark III ideaalne videoblogijatele, nagu Mei-Ying.

Sarah Malcolm

Jooga otseülekanne elutoast

Naine, kes seab joogatunni otseülekandeks oma sülearvuti kõrvale oma Canon PowerShot G7 X Mark III.

Selliste loojate jaoks nagu Sarah, kellel on rohkem kui 1000 kanalitellijat, on võimalik otse YouTube'i voogedastada, kasutades teenust Canon PowerShot G7 X Mark III.

Noor ereda särgiga naine, kes tegeleb joogaga oma elutoas, samal ajal kui kaamera Canon PowerShot G7 X Mark III filmib tema liikumisi.

„PowerShot G7 X Mark III näojälgimisvõimalus on tõesti kasulik,“ ütleb veebijoogatreener Sarah Malcolm, „nii olen oma tundides fookuses.“

Londonis asuv veebijoogaõpetaja ja sotsiaalmeedia aktivist Sarah Malcolm annab Covid-19 pandeemia tõttu Zoom®-i kaudu veebist joogatunde ja vajab oma õpilastele lihtsat seadistust.

„Läksin internetis õpetamisele üle 2020. aasta alguses, kui kogu mu stuudiotöö võeti üleöö ära,“ ütleb Sarah. „Kuid nihe osutus tõeliselt võimsaks ja hoidis senisest veelgi enam mind ühendatuna. Parim asi selles seadistuses on lihtsus.

Kasutades jooga filmimiseks kaamerat G7 X Mark III, DM-E100 stereomikrofoni kõrgekvaliteedilise heli jaoks, PD-E1 adapterit pidevaks pildistamiseks ja statiivihoidjat HG-100TBR stabiilsuse tagamiseks, leidis Sarah, et see komplekt ületab paljuski telefoni ja sülearvuti kvaliteeti. G7 X Mark III annab kasutajatele võimaluse jäädvustada soovi korral ka 4K eraldusvõimega puhas HDMI-väljund.

„Ma ei suutnud oma veebiklasside jaoks kaamera seadistamisel kvaliteedi erinevust isegi uskuda,“ ütleb Sarah. „G7 X Mark III on kerge, hõlpsasti kasutatav ja palju laiema vaatega kui minu sisseehitatud sülearvuti kaamera, nii et minu õpilastel on palju lihtsam rohkem näha. Enda kaadris nägemine 180-kraadisel kallutataval LCD-ekraanil on samuti väga kasulik, kuna see tähendab, et ma ei jää kaadrist välja.“

Hallis džempris noor naine, kes teeb ülalt alla pilti puuviljasmuutist ja vahustatud kohvijoogist.

Sarah'le avaldas tohutut muljet 20,1 MP sensoriga Canon PowerShot G7 X Mark III pildikvaliteet.

Puuviljasmuuti, vahutav kohvijoon ja apelsiniviil ülalt pildistatud lõikelaual.

Kui ta parajasti internetis ei õpeta, jagab Sarah, kes juhib ka oma toidu- ja terviseteemalist taskuhäälingut Kitchen Club, 17 500 Instagrami jälgija jaoks sageli pilte tervislikest toitudest ja jookidest, kasutades selleks mudeli G7 X Mark III ava f/1.8–2.8, et luua otse kaameras eredaid ja teravaid fotosid. Pildistatud Canoni kaameraga EOS G7 Mark III: 24 mm, 1/125 s, f/1.8 ja ISO125. © Sarah Malcolm

Kaamerat saab kasutada ka veebikaamerana, laadides alla tarkvara Canon EOS Webcam Utility, mis töötab enamiku videokonverentside ja voogedastuse rakendustega. See muudab selle ideaalseks joogaõpetajatele ja ka spordijuhendajatele, kes pakuvad veebipõhiseid liikmesusplatvorme.

Filmides tekib kaamera PowerShot G7 X Mark III kaadri ümber punane raam, tänu millele saate olla kindel, et salvestus hakkas kindlasti pihta. Lisaks tähendab kaamera PowerShot G7 X Mark III automaatteravustamisvõimekus seda, et sisuloojad, nagu Sarah, võivad teravuse säilitamises täiesti kindlad olla.

Jamie James

Tähelepanelik videoblogimine looduses

Mees filmib end Canon PowerShot G7 X Mark III-ga kaljuserval mediteerimas. Taamal paistab ookean.

Jamie Jamesi jaoks, kes on viimased kuus aastat olnud täiskohaga video- ja fotokunstnik ning spetsialiseerunud sellistele jalatsi ja rõivabrändidele, nagu Vans ja The North Face, on sisu loomisel hädavajalik mitmekülgne ja kvaliteetne komplekt.

Jamie pani oma videot ja fotosid looduses pildistades proovile oma Canon PowerShot G7 X Mark III. Kaamera kõrge kaadrisagedus (kuni 120 kaadrit sekundis) ja 4,2×24–100 mm f/1.8–2.8 suumobjektiiv osutusid ideaalseks Jurassic Coast’i dramaatiliste kaljude jaoks, mis olid Jamie taustaks. Sellega on laulatatud PowerShot G7 X Mark III 4-astmeline pildistabilisaator, mis võimaldab jäädvustada kaadreid aeglasema säriajaga, ilma et kaamera värisemine oleks probleem.

Uus püsivara värskendus tähendab seda, et PowerShot G7 X Mark III on varustatud täiustatud pildistabilisaatoriga, mis lihtsustab jäädvustamist oluliselt. Lisaks on seal näo prioriteediga automaatteravustamine, tänu millele on inimeste pildistamine väga mugav.

Mees rannas kükitamas, pildistades Canon PowerShot G7 X Mark III-ga laagriplatsi gaasilõket.

Video- ja fotokunstnikuna, kes oma võtteid ülemäära ette ei planeeri, on Jamie James kaamera Canon PowerShot G7 X Mark III mitmekülgsetest omadustest põnevil.

Õhtuhämaruses liivaranda loksuv merevaht.

„Loomeprotsessi käigus uurin ja pildistan seda, mis tundub suurepärane,“ ütleb ta. „Tuleb minna välja ja vaadata, mis juhtub, ning tabada hetke ime.“ Tehtud mudeliga Canon PowerShot G7 X Mark III, kui 100,8 mm, 1/200 s, f/2.8 ja ISO 160. © Jamie James

„Jäädvustasin ennast kohvi keetes ja venitusi tehes, kuna tahtsin jagada väikest osa oma elust ja sellest, kui tähtis on veeta aega iseendaga looduses ja kui rahulik see võib olla,“ räägib ta. „Selle objektiivi mitmekülgsus on hämmastav, uskumatu on nii laia maastiku jäädvustamine kui ka aktiivsema tegevuse suumimine.“

„Pikkadel rännakutel loeb esemete suurus, nii et fakt, et mul on kaamera taskus ja ma saan selle välja tõmmata ning teha RAW-fotosid, on fantastiline, kuna ma ei pea kotti otsima ega jää hetkest ilma,“ ütleb Jamie.

Uus püsivara värskendus tähendab ka seda, et kaameral PowerShot G7 X Mark III on erinevate kuvasuhete jaoks raamijooned, mis muudavad erinevate platvormide ja printimise jaoks pildistamise oluliselt kergemaks. Te võite kasutada ekraanil ka markerit, mis näitab, et toodetav sisu on Instagrami-sõbralik.

Ülesärituse vältimiseks võite kasutada kaameras PowerShot G7 X Mark III olevat sebra-ruudustikku, mis toob välja ülesäritatud alad.

Mees võtab mantlitaskust kaamera Canon PowerShot G7 X Mark III.

Jamie seiklus tähendab, et tal on vaja piisavalt kompaktset ja kerget komplekti, et seda kaugematesse kohtadesse viia, ning G7 X Mark III suudab professionaalsetele filmitegijatele ja fotograafidele taskuformaati pakkuda.

Kvaliteetse veebikaamera kasutamine videokõnede jaoks on oluline ka selliste loojate jaoks nagu Jamie, kuna tema publik saab tajuda tema töö kvaliteeti – ja see on kõik võimalik USB-ühenduse kaudu ka Canon PowerShot G7 X Mark III abil.

„Filmitegija ja fotograafina tahan jätta hea mulje. Kui ma saan liituda Zoom®-kõnega ja olen seadnud stseeni tõeliselt filmilikuks ning sellel on hea teravussügavus, saavad kliendid aimu, mida nad minuga töötades saavad.“

Autor: Lorna Dockerill

Seotud tooted

Seotud artiklid

  • VIDEO

    Nõuanded sotsiaalmeediavideote täiustamiseks

    Neli sisuloojat arutavad, mis muudab sisu heaks ja kuidas veebis silma paista.

  • VIDEOBLOGIMINE

    Kuidas saada videoblogijaks

    Hakake pihta ja looge kvaliteetseid vloge meie videoblogimise nõuannetega algajatele.

  • FOTOGRAAFIA

    EOS R50 või EOS R10

    Võrdleme kahe EOS R süsteemi APS-C kaamera põhifunktsioone ja disaini.

  • VIDEOBLOGIMINE

    See on PowerShot V10

    Vaadake, miks on Canoni väike 4K videoblogimise kaamera alustajale parim kõik-ühes-komplekt.