ARTIKKEL

Kuidas printida vapustavate detailidega väljatrükke – imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Vahet ei ole, kas prindite oma pilte väljapaneku või müügi jaoks – teil on vaja professionaalset printerit, mis tagaks teile detaili- ja värvirohke tulemuse. imagePROGRAF PRO-1000 on selleks ideaalne partner, aidates teie valitud pilte ellu äratada.

Tõetruu printimise juures on oluline osa dünaamikal, värvidel ja kvaliteedil. imagePROGRAF PRO-1000 on pärinud EOS-seeria punase joone, mis tähistab erakordset kvaliteeti, ning tänu selle täiustatud 12 tindiga süsteemile, veatule töövoole ja spetsiaalsele fototöötlustarkvarale saate printida fotosid, mis peegeldavad teie tõelist loomingulist visiooni. Kas soovite näha, kuidas see töötab?

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canoni ülitäpne töövoog

imagePROGRAF PRO-1000 võimaldab Canoni EOS kaamera kasutajatel printida oma pilte enesekindlalt, kasutades spetsiaalset fotode ja printimise tarkvara Digital Photo Professional ning lisandmooduleid Print Studio Pro ja Professional Print & Layout. See ainulaadne Canoni sisendi-väljundi töövoog võimaldab teil muuta ja printida oma Canoni EOS kaameraga tehtud pilte, säilitades nende algseid detaile ja selgust.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Töövoo kasutajasõbralikumaks muutmine

Tootlikkust ja tulemuslikkust saab seejärel suurendada koos Canoni spetsiaalsete lisandmoodulitega. Populaarsele fototöötlustarkvarale loodud Canoni lisandmoodulid Print Studio Pro ja Professional Print and Layout tõhustavad printimisprotsessi, aidates teil tagada täpsemat tulemust.

Lisandmoodul Print Studio Pro toob kõik printimise funktsioonid ühele ekraanile, sealhulgas kärpimise, pööramise, prindiseaded ja reaalajas eelvaate, muutes seeläbi printimise lihtsamaks. Mooduli Professional Print & Layout täiustatud kasutajaliides tagab tõhusama töövoo ja sammsammulise printimisprotseduuri, et võimaldada sujuvat töötamist.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Paindlikud seaded ja värvihaldus

Lisaks muudab Canoni lisandmoodul printeri-, paberi-, paigutuse- ja värviseadete reguleerimise lihtsamaks, et aidata teil saavutada parima kvaliteediga väljatrükke. Mõlema lisandmooduli juures olev kontrastiedastuse funktsioon võimaldab saavutada suuremat selgust.

Hallake oma värve koos ICC-profiili valimisega. Täiustatud printeri profiili disain ja kergesti kasutatav Black Point Compensation võimaldavad täiustada värviedastust, viies pildi ICC-profiili tumedama koha vastavusse printeri omaga. Lisaks aitavad renderduse eesmärgi määramine ja pehme proovitrüki funktsioon teil tagada tõetruu tulemuse.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Suurepärased mustvalged väljatrükid

Tooge oma pildindusse „film noir“ stiili, luues silmatorkavaid mustvalgeid väljatrükke. Kvaliteetsete ja neutraalsete mustvalgete piltide saavutamine on võimalik tänu LUCIA PRO tindisüsteemi neljale spetsiaalsele mustvalgele tindile – fotomust, mattmust, hall ja fotohall. Looge mustvalgeid pilte, mis paistavad silma oma sügavuse ja vapustava selguse poolest.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Parem tõhusus suuremahuliseks kasutamiseks

Sage tintide vahetamine võib teie töövoogu katkestada, kuid suured 80 ml tindimahutid võimaldavad teil jääda oma loomingulisse „mulli“. Lisaks aitab lihtsasti vahetatav hoolduskassett suurendada tõhusust kasutajate seas, kes soovivad palju printida. Kõiki 12 tinti saab hõlpsasti täita printeri esiosast ja need asuvad allaklapitava katte taga.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Kirjutanud Claire Price