Canon EOS M50 Mark II sobib ideaalselt juutuuberitele, striimijatele ja blogijatele, kelle jaoks on pildi kvaliteet ja heli määrava tähtsusega

Praha, 25. února 2021 – Společnost Canon vychází vstříc rostoucí poptávce po kvalitním fotografickém vybavení ze strany tvůrců audiovizuálního obsahu a představuje EOS M50 Mark II, nástupníka oceňovaného¹ fotoaparátu EOS M50. Celosvětový hlad po tvorbě, sdílení a sledování obsahu na sítích Instagram, YouTube nebo Twitch neutuchá – lidé naopak věnují více času rozvoji svých koníčků a učení se novým dovednostem. Jen v Evropěⁱ vzrostlo měsíční využití služby TikTok mezi uživateli ve věku 16-64 let v období od července 2019 do června 2020 o 93 %.

Vastu tulles kvaliteetsete kaamerasüsteemide nõudlusele ja sisutootjate järjest kasvavatele vajadustele esitleb Canon EOS M50 Mark II hübriidkaamerat, mis annab kasutajale mitmekülgsed vahendid sotsiaalmeedia sisu tootmiseks. Kaameral on puhas HDMI-väljund, mikrofoniühendus ja YouTube'i voogesituse võimalus. Lisaks pakume laia valikut vahetatavaid objektiive. Selle hübriidkaameraga õnnestuvad sinu fotod, videod, voogedastused ja kodukontorist peetavad videokoosolekud alati parimal võimalikul viisil.


Videod ja fotod


Uus kaamera on kompaktne ja peeglita, kaalub veidi alla 400 grammi ja muudab pildistamise, videote tegemise ja kvaliteetse sisu jagamise lihtsamaks kui kunagi varem. Kaamera jäädvustab kitsa teravusalaga fotosid, suurepärase pildi ja heliga videoid ning aitab toota kvaliteetset sisu reaalajas. See kaamera suudab salvestada nii horisontaalseid kui ka vertikaalseid 4K videoid ja fotosid kiirusega kuni 10 kaadrit sekundis. Kaamera võimaldab WiFi kaudu HD-eraldusvõimega voogedastust otse YouTube'i ja laadib sisu ülikiiresti sinu nutiseadmesse. Kaamera pööratav puutetundlik ekraan ja kvaliteetne elektrooniline pildiotsija võimaldavad kasutada kompositsiooni ja loovust. Kaamera kinofilmilik Dual Pixel CMOS autofookus tuvastab silmad ja näod ning hoiab objektid teravana. Puuteekraaniga juhtimine ja video taimer muudavad vlogimise ja voogesituse lihtsaks.


Mitmekülgne


Mitmekülgne on parim sõna uue kaamera iseloomustamiseks. Canon EOS M50 Mark II pakub WiFi ja Bluetoothi kaudu senisest veelgi paremat mobiilset ühenduvust. Sõltumata sellest, kas kasutaja soovib Instagramis fotosid jagada, esitada TikTokis algupärast portreerežiimis videot või voogesitada sisu YouTube'is, laaditakse fotod ja videod kiiresti ja vaevata nutiseadmesse, kust neid saab hõlpsalt sotsiaalmeedia kanalitesse jagada. Puhas HDMI-väljund võimaldab kasutajal luua professionaalseid otseülekandeid ja tänu Canoni tasuta EOS Webcam Utility tarkvarale muutuvad ka igapäevased voogesitused Twitchis või kvaliteetsed videokõned sõprade ja perega edaspidi tavaliseks. Kaamera 24,1-megapiksline APS-C sensor, Digic 8 protsessor, 60p Full HD videosalvestus, Dual Pixel CMOS autofookus, 4K- ja portreevideorežiimid ning automaatne video teisendamise funktsioon on kaamera põhiomadused. Lisaks saab kaamera pildistamisvõimalusi laiendada Canoni vahetatavate EF-M -või EF / EF-S-objektiividega (viimaste jaoks läheb vaja eraldi adapterit). Uus Canon EOS M50 Mark II on ideaalne kaamera sisutootjatele, kes hindavad pildikvaliteeti, nutikaid funktsioone ja reaalajas toimuvaid otseülekandeid veebipublikule.


Canon EOS M50 Mark II saabub müügile märtsi lõpus ja selle soovituslikud jaehinnad on:


- Canon EOS M50 Mark II (korpus), 640 eurot


- Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM objektiiv, 769 eurot


Lisateave: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, tel +358 40 771 6226