Canon Europe – taustainfo

Canon Europe on ettevõtte Canon Inc. kohalik müügi- ja turundusesindus, mis on esindatud 116 riigis ning pakub tööd 19 000 inimesele Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas. See astutati 1937. aastal eesmärgiga teha klientidele kättesaadavaks parima kvaliteediga kaamerad. Kuna Canon usub väsimatult piltide jõusse, on ettevõtte tehnoloogia laienenud mitmetele turgudele ning kindlustanud oma koha pildindusmaailmas juhtiva laiatarbe- ja ärilahenduste pakkujana.

Ettevõtte lahendused hõlmavad mitmesuguseid tooteid – alates digitaalsetest kompaktkaameratest ja peegelkaameratest kuni televisiooniobjektiivide ja mobiilsete röntgenaparaatide, multifunktsionaalsete ja massprinteriteni – ja lisaks pakume mitmeid erinevaid lisateenuseid.

Canon investeerib palju tootearendusse, et pakkuda parimaid uuenduslikke tooteid ja rahuldada klientide loomingulisi vajadusi. Alates hobifotograafidest kuni professionaalsete printimisettevõteteni – Canoni abil saavad kõik kliendid oma pildinduskire realiseerida.

Canoni ettevõtlusfilosoofiaks on Kyosei – koos elamine ja töötamine ühise hüvangu nimel. Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas on Canon Europe’i eesmärk jätkusuutlik ettevõtte kasvatamine, keskendudes ise keskkonnamõjude vähendamisele ning toetades sellel teel ka kliente, kes Canoni tooteid, teenuseid ja lahendusi kasutavad. Canon on saanud rahvusvahelise sertifikaadi ISO 14001, mis näitab maailmatasemel keskkonnahalduse standardit.