Uus multifunktsionaalne Canon PIXMA G3520 tagab töökindluse, ühenduvuse ja madala lehehinna nii kodus kui ka kodukontoris

Kompaktne, mitmekülgne ja hõlpsasti kasutatav multifunktsionaalne Canon PIXMA G3520 vastab kõikidele teie kodukontori printimisvajadustele. Kauakestvate täidetavate tindimahutite ja Wi-Fi-ühendusega MegaTank kopeerib, skannib ja teeb kvaliteetseid väljatrükke tõhusalt ja soodsalt. Pilvühendus ja mitmekülgne materjalikasutus tagavad teravalt selged dokumendid ja erksad fototrükid. Kaherealine LCD-ekraan tagab hõlpsa kasutuse ning automaatne väljalülitusfunktsioon säästab nii aega kui ka energiat. Parimate tulemuste saavutamiseks kasutage Canoni tinte ja paberit. Originaaltintide kasutamisel on printer heas töökorras, tindid ei põhjusta kahjustusi ja trükikvaliteet on iga kord ühtlane.

Suured trükimahud soodsalt, hõlpsalt ja kiiresti

Tänu kauakestvatele tindimahutitele saab selle multifunktsionaalse seadme abil kahe musta tindipudeliga printida kuni 12 000 lehte või 7700 lehte ühe komplekti värviliste tintidega1. Tindimahuteid on lihtne täita käepärastest täitepudelitest. Iga värvitooni mahutil on unikaalne täiteava, mis tagab, et tinti saab lisada vaid õigesse tindimahutisse. Tänu vahetatavale hoolduskassetile on töökatkestused lühikesed ja seade toimib töökindlalt päevast päeva. Seade prindib kuni 9,1 mustvalget lehte ja 5 värvilist lehte minutis2. Pigmentmust tint võimaldab toota kvaliteetseid, teravalt selgeid dokumente ning värvipõhised tindid erksate värvidega fotosid.

Multifunktsionaalse Canon PIXMA G3520 soovitatav jaehind on 329 eurot ja selle müük algab 2021. aasta veebruaris.

Lisateave: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, t. +358 40 7716226

1) Seadmega kaasas olevad tindipudelid on lühema kestvusega kui asenduspudelid, kuna seadme paigaldamisel kulub teatud kogus tinti prindipea täitmiseks. Tindi kestvus põhineb Canoni katsemeetodil, mille puhul kasutatakse standardile ISO/IEC 24712 vastavat värviskeemi ja pidevat printimissimulatsiooni, mille puhul tindipudelid vahetatakse pärast kasutuselevõtmist. Tindi kestvus sõltub oluliselt prinditavast sisust ja muudest teguritest.

2) Dokumentide printimiskiirused on keskmised väärtused, mis on mõõdetud kontorikategooria ESATi testis (Word, Excel, PDF - ISO/IEC 24734) ühepoolsel standardsel printimisrežiimil. Printimiskiirus võib varieeruda sõltuvalt süsteemi konfiguratsioonist, kasutajaliidesest, tarkvarast, dokumendi sisust, printimisrežiimist, lehe kaetusest, kasutatavast paberist jne.

Canon Oy on osa ülemaailmsest Canoni kontsernist, mis pakub printimis-, dokumendi- ja teabehalduslahendusi ettevõtetele ning pildistamislahendusi nii tavakasutajatele kui ka professionaalidele. Graafikatööstusele pakub Canon digitaalseid trükilahendusi.