Canon tutvustas möödunud nädalal kokku üheksat uut mudelit

Canon tutvustas oma digipeegelkaamerate, kompaktkaamerate ja tarvikute sarjadesse lisanduvat põnevat kollektsiooni üheksast uuest mudelist.

EOS-1200D.jpg

EOS 1200D

PowerShot_S200.jpg

PowerShot S200

PowerShot-D30-BLUE-FSL.jpg

PowerShot D30

PowerShot-G1-X-Mark-II-FSL.jpg

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot-SX700-HS-BLACK-FSL.jpg

PowerShot SX700 HS

IXUS-145-PURPLE-FRT-HOR.jpg

IXUS 145

IXUS-150-GREY-FSL-VERT.jpg

IXUS 150

IXUS-155-RED-FSL.jpg

IXUS 155

Macro-Ring-Lite-MR-14EX-II.jpg

Macro Ring Lite MR-14EX II

Digipeegelsarja esindajaks uues kollektsioonis on algajatele fotohuvilistele mõeldud kaamera EOS 1200D, mis tuleb turule koos uue rakendusega EOS Companion. PowerShoti sarja lisandub neli uut mudelit: oma kompaktses korpuses digipeegelkaamera tasemel jõudlust pakkuv PowerShot GI X Mark II, Canoni kõigi aegade kõige õhem 30-kordse optilise suumiga kaamera PowerShot SX700 HS, tugev ja veekindel PowerShot D30 ning PowerShoti S-sarja uusim liige PowerShot S200. Peale nende tuleb turule ka kolm uut IXUS-mudelit: IXUS 155, IXUS 150 ja IXUS 145. Ja kollektsiooni viimase liikmena lisandub makrofotograafiat armastavatele professionaalidele ja harrastajatele mõeldud uus välklamp Macro Ring Lite MR-14EX II.

EOS 1200D
Algajatele digipeegelkaamera kasutajatele loodud kaameras EOS 1200D on ühendatud Canoni kujutissüsteem intuitiivsete ja lihtsalt kasutatavate juhikute ning automaatrežiimide paketiga. Kaamera põhiomadused on järgmised:

• Uus rakendus EOS Companion ja hõlpsalt sirvitav kiirjuhend, mis annab lihtsat teavet kaameranuppude paigutuse ning funktsioonide kohta, et tõsta kasutajate kindlustunnet esmakordsel pildistamisel.
  • Palju lihtsalt kasutatavaid funktsioone, sealhulgas Scene Intelligent Auto, Video Snapshot ja loomingulised filtrid, mis tagavad ühe nupuvajutusega kvaliteetsed fotod ning videod.

PowerShot G1 X Mark II
Uus kompaktkaamerate lipulaev ja mudeli PowerShot G1 X järeltulija PowerShot G1 X Mark II pakub Canoni kompaktkaamerate seas väga heal tasemel kujutisjõudlust. Digipeegelkaamerale omast pildikvaliteeti ja käsitsemist võimaldava kompaktse korpuse ning eduka PowerShoti G-sarja funktsionaalsusega on see täienduseks igale professionaalsele fotokomplektile. See fotograafide tagasiside põhjal loodud mudel sisaldab uusi võimalusi silmapaistvaks jõudluseks ja juhtimiseks:

• Suur 1.5-tüüpi Canoni CMOS-sensor pakub digipeegelkaamera APS-C-formaadis sensoriga võrreldavat väikest teravussügavust ning sobib professionaalsete portree- ja makrofotode tegemiseks.
  • Uus ülimalt valgusküllane f/2,0–3,9 objektiiv säilitab laia f/3,9 ava ka täissuumi korral, pakkudes ka hämaras suurepärast jõudlust ja teravussügavuse reguleerimise võimalust.
  • Kaks täielikult kohandatavat objektiivi juhtrõngast muudavad soovitud piltide saavutamise lihtsamaks ja kiiremaks. Ergonoomilise paigutusega astmeline ja sujuv juhtrõngas võimaldavad parameetrite, nagu suum, ava ning säriaeg, täpsemat sammhaaval juhtimist.
  • Täiustatud AiAF-süsteem 31 automaatteravustamispunktiga (mudelil PowerShot G1X on neid üheksa) parandab kaamera võimet väikese teravussügavuse kasutamisel objekti teravust väga täpselt lukustada.

PowerShot SX700 HS – Canoni kõige õhem 30-kordse optilise suumiga kaamera
PowerShot SX700 HS ühendab Canoni uuendusi objektiivivallas ja õhukest 34,8 mm kompaktset korpust. Täppistööna loodud 25 mm ülilainurkobjektiiv pakub paindlikkust kaunite laiuvate maastikuvaadete jäädvustamiseks, samas kui muljetavaldav fookuskaugus 30-kordse suumiga võimaldab detailselt suurendada ka kaugeid vaateid.

PowerShot D30 – pildistage sügavamal vee all
PowerShot D30 on maailma kõige sügavamal vee all kasutatav kompaktkaamera¹, mis pildistab ka 25 m sügavusel ning pakub suurepärast pildikvaliteeti ja loomulikke värve ka vähese valgusega oludes. PowerShot D30 on põrutuskindel kuni 2,0 m kõrguselt kukkudes, külmumiskindel kuni –10 °C kraadini ning tolmukindel.

PowerShot S200
PowerShot S200 järgib tunnustatud PowerShoti S-sarja pärandit. Kaamera ülilainurgaga valgusjõuline f/2,0 objektiiv ja väga tundlik 10,1-megapiksline CCD-sensor pakuvad suurepärast paindlikkust ka keerulistes oludes pildistamiseks.

IXUS 155, IXUS 150 ja IXUS 145
Sarja IXUS lisandub kolm uut, moodsat, suure suumiga, taskumõõdus ja kasutussõbralikku kompaktkaamerat. Mudelis IXUS 155 on ühendatud Canoni DIGIC-pilditöötlus, 10-kordne optiline suum ja 20-megapiksline sensor stiilse ning ikoonilise IXUS-e disainiga. Algajatele mõeldud kaamerad IXUS 150 ja IXUS 145, mõlemad 16-megapikslise sensori ja 8-kordse optilise suumiga pakuvad lihtsalt kasutatavaid võtterežiime, loomingulisi filtreid ja väga kvaliteetseid pilte.

Macro Ring Lite MR-14EX II välklamp
Loodud peegelkaamerat kasutavatele makrofotograafia huvilistele. Välklamp Macro Ring Lite MR-14EX II pakub võimalusi paljude eri objektide valgustamiseks ja pildistamiseks. Canoni EOS-sarja digipeegelkaameratega ühildudes pakub see fotograafidele täisautomaatset E-TTL II valgusmõõdistust, et võimaldada täpset ja ühtlast säri.

¹Kehtib alates 2014. aasta jaanuarist. Lisavarustust pole vaja.