A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Tehke järgmine samm: viige oma fotograafia uuele tasemele koos Canoni kaameraga EOS 850D

Tutvuge digipeegelkaameraga, mis viib teie loomingulisuse uuele tasemele: Canon EOS 850D. Vahet ei ole, kas soovite jäädvustada kvaliteetseid reisifotosid või subjekti olemust peegeldavad ilusaid portreesid – Canon EOS 850D toetab teie arengut fotograafina.

Tipptasemel funktsioonid, nagu kahepiksliline CMOS-automaatteravustamine, nutiseadme ühenduvus ja 4K video võimekus, ning hobifotograafile meeldiv hind – Canon EOS 850D võimaldab teil oma fotograafia uuele tasemele viia.

Väljapaistev automaatteravustamine

Kaamera EOS 850D automaatteravustamine on suurepärane, võimaldades teil jäädvustada ilusaid ja detailseid pilte, nagu see portree traditsioonilises kostüümis maoori mehest, kes esitab Uus-Meremaal maooride sõjatantsu hakat.
Metsikus kohas vajate kaamerat, mida on kerge kaasas kanda – vaid 515 g kaaluv EOS 850D aitab teil koormat vähendada.

Vahet ei ole, kas soovite jäädvustada ilusaid maastikufotosid, detailseid lähivõtteid või kiiret tegevust – Canon EOS 850D on nendeks ülesanneteks igati valmis. 24,1 MP APS-C sensor tagab ülima selguse, detailsuse ja jõudluse – ja seda isegi nõrgas valguses. Kaamera automaatteravustamine on samuti kiire ja usaldusväärne. EOS 850D on varustatud kahepikslilise CMOS-automaatteravustamise, 45 ristitundlikkusega automaatteravustamispunkti ja iTR automaatteravustamissüsteemiga. Kõik see tagab täpse teravustamise ja jälgimise, tänu millele on soovitud võtte saavutamine kergem kui kunagi varem.

Kerge korpus

Seotud artiklid
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

MAASTIKUFOTOGRAAFIA

Parimad nõuanded maastikufotograafia jaoks

Lugege jäädvustamistehnikaid, mis aitavad teil viia oma maastikufotod järgmisele tasemele.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

REISIFOTOGRAAFIA

Ringkäik Sevillas kaameraga EOS R10

Blogija Diana Millos uuris, mis teeb sellest loomingulisest kaamerast parima reisikaaslase.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

SÄRIAEG

Saage säriajaga sõbraks.

Need viis põhitõde aitavad teil selgeks saada säriaja kasutamise, tänu millele saate jäädvustada liikuvaid subjekte ja viia oma tegevusfotograafia uuele tasemele.

Canon EOS 850D suudab jäädvustada kuni seitse kaadrit sekundis, tänu millele sobib see ideaalselt tegevusfotode jäädvustamiseks.

Olenemata sellest, kas tahate jäädvustada oma reisi unustamatuid hetki või püüda pildile tegevusrohket väljasõitu – te vajate selleks kerget kaamerat, mis teid alt ei veaks. Canon EOS 850D on valmistatud vastupidavast alumiiniumsulamist ja polükarbonaatvaigust ning kaalub vaid 515 g. Lisaks on see kiire, jäädvustades kuni seitse kaadrit sekundis, mis on ideaalne silmapaistvate loodus-, spordi- või tegevusfotode pildistamiseks.

Canoni kaamera EOS 850D loogiliselt paigutatud juhtnupud ja ülemine juhtketas muudavad kasutamise lihtsaks ning optiline pildiotsija ühendab teid oma subjektiga.

4K video taskukohase hinna eest

Avaldage oma sõpradele muljet, saates neile oma reisist vapustavaid pilte – lihtsalt ühendage oma nutiseade Bluetoothi või Wi-Fi kaudu kaameraga EOS 850D ja oletegi jagamiseks valmis.

Rohkem fotograafe kui kunagi varem on laiendamas oma oskuste pagasit, jäädvustades lisaks fotodele ka videoid. Üks võimsamatest funktsioonidest, mida Canoni kaamera EOS 850D pakub, on võimekus jäädvustada detailirohket 4K videot. Vahet ei ole, kas jäädvustate reisifotosid, filmite töö jaoks videot või katsetate videograafia võlusid – Canon EOS 850D suudab teha kõike. Olete ehk videoblogija, kes tahab oma kaameravarustust täiendada? Reaalajavaate režiimis jäädvustamisel võimaldab muudetava nurgaga puuteekraan kasutada silma automaatteravustamist, mis tuvastab ja jälgib isegi liikuva subjekti silmi. DIGIC 8 tagab kiire ja tundliku reageerimise ning 5-teljeline video digitaalne pildistabilisaator vähendab video jäädvustamisel kaamera värinat. Canon EOS 850D tagab professionaalse viimistlusega jäädvustuse ja seda ilma suurte väljaminekuteta.

Ühendamine

Võite ühendada Canoni kaamera EOS 850D Bluetooth®-i ja Wi-Fi kaudu nutiseadmega, tänu millele saate jagada oma pilte otse sotsiaalmeediasse või arvutisse. See ühenduvus võimaldab teil kasutada jäädvustamiseks ka nutitelefoni, kuhu on installitud rakendus Canon Camera Connect.

Kui soovite oma kaamerat paremini tundma õppida, siis kasutage rakendust Canon Photo Companion, mis tutvustab teile nii põhitõdesid kui ka uusi fotograafiatehnikaid. Ja kui tahate printida, saatke pildid Canoni kompaktsetesse fotoprinteritesse ja PIXMA seadmetesse, kasutades selleks juhtmevaba tehnoloogiat.

Canon EOS 850D viib teie fotograafia uuele tasemele ja annab teile tagasi loomingulise kontrolli. Viige oma fotograafia uuele tasemele, kasutades täiustatud digipeegelkaamerat, mis aitab teil saavutada suurepärase tulemuse iga kord.

Autor: Will Salmon

Seotud tooted

Seotud artiklid

Osast Saage inspiratsiooni leiate kasulikke fotograafia näpunäiteid, ostujuhiseid ja põhjalikke intervjuusid. Seal on kõik, mida vajate parima kaamera või printeri leidmiseks ja oma uue idee elluviimiseks.

Tagasi kõikide lugude juurde