VIDEOBLOGIMINE

Parimad Canoni kaamerad ja objektiivid videoblogimiseks

Leidke ideaalsed Canoni videoblogimise kaamerad ja objektiivid, mis tõstavad teie sisu esile ja tagavad suurepärase videokvaliteedi.
The screen of a Canon PowerShot V10 shows a smiling woman with a guitar recording a vlog.

Videoblogimine annab teie jälgijatele võimaluse teid paremini tundma õppida – ja vlogi filmimiseks on teil vaja videoblogimise kaamerat. Vahet ei ole, kas teie eesmärk on saada tuhandeid sotsiaalmeedia jälgijaid ja YouTube’i tellijaid või tahate oma hobi või puhkusereise dokumenteerida – vlogid pakuvad palju loomingulisi võimalusi enda ja oma elu jagamiseks. Tõsi on, et maailmas tegutseb palju vlogijaid, kuid avatud ja loomingulised inimesed, kel on edasi anda tugevat sõnumit, leiavad alati viisi enda kuuldavaks tegemiseks.

Sõnumi ja stiili valite muidugi teie, aga siin loetletud Canoni videoblogimise kaamerad ja objektiivid aitavad teil lõbusal ja lihtsal viisil oma ideid ellu viia, tagades samal ajal videokvaliteedi ja loomingulise vabaduse, mida vajate viimistletud vlogi loomiseks. Kõigil nendel Canoni videoblogimise kaameratel on sisseehitatud Wi-Fi ja Bluetooth, lisaks ka voogedastuse võimekus, tänu millele saate oma videoid ja pilte vaid hetkega nutiseadmesse ning sealt edasi sotsiaalmeediasse jagada.

Siin on parimad Canoni videoblogimise kaamerad ja objektiivid igaühele, kes videoblogimisega alustavad või on valmis järgmisele tasemele jõudma – lugege edasi, miks see nii on.

Rühm inimesi naeratab ja poseerib, vaadates vasakul oleva inimese käes olevat kaamerat Canon PowerShot V10.

Canon PowerShot V10 on kaasaskantav ja lihtsasti kasutatav videoblogimiseks mõeldud kaamera, millel on stereomikrofonid, kallutatav ekraan ja isegi sisseehitatud tugijalg.

Kasutaja hoiab ühes käes kaamerat Canon PowerShot V10 ja teises käes nutitelefoni, milles töötav rakendus Canon Camera Connect laeb kaamerast faile.

Sisseehitatud Bluetoothi ja Wi-Fi-ühenduvusega Canon PowerShot V10 muudab vlogide jagamise jälgijatega lihtsaks. Installige oma nutitelefonis tasuta rakendus Canon Camera Connect, et videoid kaamerast laadida ja üles laadida; peale selle võimaldab rakendus PowerShot V10 kaugjuhtimist.

1. Canon PowerShot V10

Canoni kõige väiksem ja kõige lihtsamini kasutatav videoblogimise kaamera koos sisseehitatud tugijalaga.

  • Sensor: 13,1 MP CMOS 1-tolline1
  • Iseteravustamine: pidev automaatteravustamine koos objekti jälgimisega
  • Ekraan: 5 cm kallutatav puuteekraan
  • Pildistabilisaator (videorežiimides): Movie Digital IS (video digitaalne kujutisestabilisaator) või Auto Level (automaatne tase)
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160)
  • Heli: kaamera stereomikrofonid ja mikrofonisisend
  • Tugijalg: sisseehitatud tugijalg
  • Video: saadaval vertikaalne video
  • Kaal: 211 g

Canon PowerShot V10 lihtsad juhtnupud, kompaktne disain ja täisautomaatsed režiimid muudavad videoblogimisega alustamise lihtsaks ning lisaks on sellel kaameral ka käsitsirežiim ja mitmeid täiustatud loomingulisi funktsioone, kui soovite veidi põhjalikumaks minna. Taskusse pistmiseks piisavalt kerge ja kompaktse kaamera saab endaga kõikjale kaasa võtta ja see on alati valmis käigu pealt vlogimiseks või otseülekandeks, kui inspiratsioon peale tuleb.

Kui olete videoblogimises algaja, kasutage PowerShot V10 automaatset videorežiimi, ühtlase nahatooni videorežiimi ja näo jälgimisega iseteravustamist. PowerShot V10 salvestab kuni 4K UHD videoid kiirusel 30 kaadrit/sekundis ja Full-HD videoid kiirusel 60 kaadrit/sekundis ning 6,6 mm f/2,8 ülilainurkobjektiiv (35 mm filmile vastav fookuskaugus 19 mm) laseb sisse piisavalt valgust siseruumides või õhtul filmides ning loob madala sügavusteravuse. Väljatõmmatav ekraan võimaldab kaameraga vlogides mugavalt kadreeringut vaadata, siseehitatud stereomikrofon tagab esmaklassilise helikvaliteedi ning 3,5 mm mikrofonipistik võimaldab kasutada välist mikrofoni, nagu näiteks Canon Stereo Microphone DM-E100.

Erinevalt nutitelefonist on PowerShot V10 sisseehitatud tugijalaga, mida saab reguleerida nii suure kui ka väikse nurga all filmimiseks ja seega ei ole statiivi vajagi (kuigi kaameral on standardne statiivikinnitus, mis võimaldab soovi korral ka statiivi kasutamist).

PowerShot V10 on disainitud nii, et jagamine oleks sama lihtne kui filmimine, kasutades nutitelefonis tasuta rakendust Canon Camera Connect. See kaamera ühildub ka pilveteenusega image.canon, et saaksite sisu automaatselt pilve laadida ja edastada veebiteenustele nagu Google Drive™ ja YouTube.

Suure mantliga mees filmimas ennast käes hoitavale stabiliseerijale kinnitatud kaameraga Canon PowerShot G7 X Mark III.

Video- ja fotokunstnik Jamie James pani Canoni kaamera PowerShot G7 X Mark III proovile välisessioonil.

Canon PowerShot G7 X Mark III türkiissinisel matil koos välise mikrofoni ja kaugjuhtimispuldiga.

Ärge laske helil end alt vedada. Kaameral PowerShot G7 X Mark III on 3,5 mm pesa välise mikrofoni jaoks, mis tähendab, et teie hämmastavat videokvaliteeti täiendab sama laitmatu heli.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Taskusse mahtuv ja mitmekülgne Canoni videoblogimise kaamera

  • Sensor: 20,1 MP pakitud CMOS 1.0
  • Ekraan: 7,5 cm kallutatav puuteekraan
  • Iseteravustamine: pidev iseteravustamine koos näo ja objekti jälgimisega 31-punktise iseteravustamisega
  • Pildistabilisaator: 4-astmelise objektiivinihke tüüpi pildistabilisaator, intelligentne pildistabilisaator 5-teljelise täiustatud dünaamilise pildistabilisaatori ja automaatse tasandamisega
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160)
  • Filter: sisseehitatud ND-filter
  • Video: saadaval vertikaalne video

Canon PowerShot G7 X Mark III on taskusse mahtuv suure sensoriga kompaktne kaamera, mis on varustatud sisseehitatud 24–100 mm (ekvivalent) f/1.8-2.8 objektiiviga. Kerge kaalu ja suure sensori kombinatsioon teevad sellest tõelise abimehe just vlogijatele ning parima kaamera liikvel olles YouTube’i videoblogide jäädvustamiseks. Võite selle panna oma taskusse ja kõikjale kaasa võtta – nii olete alati valmis materjali üles võtma. Sisseehitatud objektiiv on välkkiire, tänu millele ei jää te ilma ühestki hetkest ja ülestõstetav ekraan tagab, et enda kaadris hoidmine oleks võimalikult lihtne.

PowerShot G7 X Mark III pakub suurt fookuskaugust ja -ulatust. Näiteks saate spordiüritusel kaamerasse võtta kogu stseeni enne suumimist kuni 100 mm kaugusele, et jäädvustada kogu tegevust. Siis suumige uuesti välja, keerake puuteekraan ümber ja filmige oma reaktsiooni!

PowerShot G7 X Mark III on varustatud ka suurepärase näo tuvastamise ja jälgimise režiimiga. See tähendab, et saate vabalt ringi liikuda, oma käed erutusest üles visata ja näidata oma reaktsiooni, muretsemata sellepärast, et nägu fookusest välja liiguks.

PowerShot G7 X Mark III töötab suurepäraselt mis tahes valgustingimustes, olgu selleks lõõskav päike või lambivalguses magamistuba. Tänu sellele saab seda kaamerat ideaalselt kasutada nii sees kui ka väljas.

Teil on võimalik jäädvustada vapustavalt ühtlast videot isegi maksimaalse suumi korral, panoraamides või liikudes – kõike seda tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile, mis tasakaalustab kaamera värisemist.

Statiivile kinnitatud kaamera Canon EOS R50 laua peal, jäädvustamas roosat pükstükki kandvat naist, kes on ümbritsetud meisterdamisvahenditega.

Canon EOS R50 ühildub RF-objektiividega (vt ka EF-objektiive EF-EOS R objektiiviadapteritega), mis pakub laias valikus loomingulisi võimalusi. Kasutage kiireid fiksobjektiive nagu Canon RF 24 mm F1.8 MACRO IS STM ülimadala väljasügavuse ja filmiliku välimuse jaoks või Canon RF 16 mm F2.8 STM ülilainurkobjektiivi ümbruse jäädvustamiseks ka siis, kui asute kaamerale suhteliselt lähedal.

Taldrik toiduga asub laual statiivil oleva kaamera Canon EOS R50 kõrval ning inimene hoiab käes nutitelefoni, mille ekraanil kuvatakse sama pilti, mis kaamera ekraanil.

EOS R50 töötab ka tasuta rakendusega Canon Camera Connect, mida saate kasutada sisu jagamiseks oma sotsiaalmeediakanalites ja kaamera kaugjuhtimiseks.

3. Canon EOS R50

Kerge 4K Canoni videoblogimise kaamera vahetatavate objektiividega filmimiseks kodus või väljas olles

  • Sensor: 24,2 MP CMOS APS-C formaat
  • Iseteravustamine: kahepiksliline CMOS AF II iseteravustamine koos silmade/näo tuvastamise ja iseteravustamisega jälgimisega (inimesed, loomad ja sõidukid)
  • Ekraan: 7,5 cm, 1,62 miljoni punktiga muudetava nurgaga LCD-puuteekraan
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160) ülediskreeditud 6K-st
  • Objektiivisüsteem: RF- ja RF-S-objektiivid; EF- ja EF-S-objektiivid objektiiviadapteritega
  • Pildinäidik: 2,36 miljoni punktiga OLEDi värviline elektrooniline pildinäidik (EVF)
  • Heli: sisseehitatud stereomikrofonid; mikrofonisisend
  • Video taimerirežiim: 2 sekundit, 10 sekundit, kaugjuhitav
  • Video: saadaval vertikaalne video
  • Kaal: 375 g

24,2 MP APS-C sensoriga EOS R50 on piisavalt võimas, et luua kvaliteetseid ja kärpimata 4K kvaliteediga sisu kodus ja piisavalt kerge õues olles vlogimiseks. Tänu kompaktsele disainile, muudetava nurgaga puuteekraanile ja intuitiivsetele juhtnuppudele on EOS R50 kaamerat lihtne kasutada igas olukorras, mida inspiratsioon nõuab.

Olete valmis järgmiseks tasemeks? Kaameral EOS R50 on Canoni uusim intelligentne iseteravustamissüsteem koos silmade, näo, pea ja keha jälgimisega filmimise ajal ning spetsiaalse toodete demorežiimiga, mis tagab teravustamise usaldusväärse ümberlülitumise teie ja presenteeritavate toodeta vahel.

EOS R50 filmib 4K videot, mis on maksimaalse kvaliteedi tagamiseks 6K sensorist ülediskreeditud, pluss Full-HD 120 kaadrit sekundis filmilike aegluubis efektide saavutamiseks. Te saate filmida sotsiaalmeediavalmis materjali tänu EOS R50 vertikaalsele 9 : 16 salvestusvormingule ja Wi-Fi ühenduvusele. Lisaks tarvikute toiteks kasutatavale multifunktsionaalsele tarvikustatiivile on kaameral EOS R50 mikro-HDMI ja 3,5 mm stereopistik näiteks monitoride ja mikrofonide ühendamiseks.

Välitingimustes tehtud tootepilt Canoni kaamerast EOS R10, millele on video filmimiseks kinnitatud mikrofon ja ministatiiv.

Canon EOS R10 on disainitud seiklushimulistele loojatele. Vaid 429-grammise kaaluga on see suurepärane lisandus reisivlogijate ning kõigile, kes jäädvustavad kaamerat käes hoides ja käigu pealt. Siin on see näidatud koos Canon DM-E1D stereomikrofoniga ja käsistatiiviga HG-100TBR (mõlemad on eraldi müüdavad).

4. Canon EOS R10

Parim Canoni videoblogimise kaamera aeg-ajalt sotsiaalmeedia jaoks sisu loojatele.

  • Sensor: 24,2 MP APS-C formaat
  • Iseteravustamissüsteem: kahepiksliline CMOS-iseteravustamissüsteem silma, näo, looma ja sõiduki jälgimisega.
  • Ekraan: 7,6 cm, 1,04 miljoni punktiga muudetava nurgaga LCD-puuteekraan
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160); 6K (ülediskreeditud)
  • Objektiivisüsteem: RF-S objektiivid; RF objektiivid (1,6× kärpimisfaktor); EF ja EF-S objektiivid objektiiviadapteritega
  • Pildiotsija: 2,36 miljoni punkti elektrooniline pildiotsija (EVF) 0,95× suurendusega
  • Heli: sisseehitatud mikrofon sisemise müravähendusega; mikrofonisisend
  • Video taimerirežiim: 2 sekundit, 10 sekundit, kaugjuhitav
  • Video: saadaval vertikaalne video
  • Kaal: 429 g

Pole tähtis, kas olete areneva sotsiaalmeediakontoga entusiastlik videograaf või algaja, kes otsib parimat videoblogimise kaamerat oma YouTube’i karjääri alustamiseks – Canon EOS R10 on teie jaoks õige valik. EOS R10 avab taskukohaselt ukse Canoni peeglita EOS R süsteemi maailma ja Canoni professionaalsel tasemel RF-kinnituse abil saate välkkiirelt iseteravustada, kasutades erilahendusega RF-S objektiive. Nende hulka kuulub taskukohane ja kompaktne Canon RF-S 18–45mm F4.5-6.3 IS STM, mis on täiuslik üldotstarbeline objektiiv peeglita süsteemiga alustajatele.

Canoni nutikas pidevalt arenev iseteravustamine võimaldab EOS R10 kaameraga vaevata jälgida silmi ja nägusid kogu kaadri ulatuses2, nii et püsite valgustingimustest hoolimata alati tähelepanu keskpunktis. Lemmikloomade kaasamiseks suudab EOS R10 jälgida ka loomi.

Selle 24,2 MP APS-C sensor tagab loodava sisu jaoks vajaliku suurepärase kvaliteedi, pakkudes 4K-pilti kuni 60p kaadrisagedusega ja piiranguteta salvestusaega. Filmikunstiliste aegluubis stseenide jäädvustamiseks salvestab EOS R10 Full-HD režiimis 120 kaadrit/s ning selle vertikaalsed jäädvustamisrežiimid sobivad kasutamiseks Instagrami lugudes ja TikTokis.

EOS R10 on loodud kaamerat käes hoidvatele videoblogijatele. Kaameral on mitmekülgsuse tagamiseks varustatud muudetava nurgaga puuteekraaniga, et saaksite end jäädvustamise ajal näha ning kogu päeva muretult vlogida. Kasutage seda koos kerge ja kompaktse objektiiviga Canon RF 16mm F2.8 STMsee on suurepärane objektiiv algajatele videoblogijatele, et saavutada teravad, selged ja ülilainurgaga vaated. Pange tähele, et kui kasutate APS-C sensoriga kaameral täiskaadrilise kaamera jaoks mõeldud RF-objektiivi, suurendab see objektiivi ulatust 1,6×, mis tähendab, et subjekt täidab suurema osa kaadrist.

Vanasti vajasid isegi mõned parimad juutuuberitele ja sisuloojatele mõeldud videoblogimise kaamerad väliseid mikrofone. Kuid EOS R10 kaameral on sisseehitatud mikrofon, mis vähendab automaatselt sisemist kaameramüra, et tagada käigu pealt vlogimiseks puhas heli.

Naine seismas seljaga kaamera poole, hoides väljasirutatud käes Canon EOS R7 kaamerat, mille külge on kinnitatud mikrofon.

32,5-megapiksline sensor ja sama kõrgetasemeline automaatteravustamise süsteem, mis on kasutusel professionaalsetes Canoni kaamerates nagu EOS R5 ja EOS R5 C, muudavad mudeli EOS R7 suurepäraseks valikuks loojatele, kes soovivad oma sisu uuele tasemele viia.

5. Canon EOS R7

Ideaalne Canoni videoblogimise kaamera digitaalse sisu loojatele ja professionaalsel tasemel funktsioone ihkavatele entusiastidele

  • Sensor: 32,5 MP APS-C formaat
  • Iseteravustamissüsteem: kahepiksliline CMOS-iseteravustamissüsteem silma, näo, looma ja sõiduki jälgimisega.
  • Sissehitatud pildistabilisaator (IBIS): jah
  • Ekraan: 7,6 cm, 1,62 miljoni punktiga muudetava nurgaga LCD-puuteekraan
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160); 7K (ülediskreeditud)
  • Salvestusruum: kahekohalised SD-kaardipesad
  • Pildiotsija: 2,36 miljoni punktiga EVF 1,15× suurendusega
  • Objektiivisüsteem: RF-S objektiivid; RF objektiivid (1,6× kärpimisfaktor); EF ja EF-S objektiivid objektiiviadapteritega
  • Heli: sisseehitatud mikrofon sisemise müravähendusega; mikrofonisisend
  • Video taimerirežiim: 2 sekundit, 10 sekundit, kaugjuhitav
  • Video: saadaval vertikaalne video
  • Kaal: 539g

Kui olete kogenud digitaalse sisu looja või soovite lihtsalt oma videoblogide sisu täiustada, et seda silmapaistvamaks muuta, on professionaalse kvaliteediga EOS R süsteemi APS-C kaamera nagu Canon EOS R7 teile täiuslik kaaslane. Kombineerides selle 32,5-megapikslise sensori RF-objektiivi kinnitusega, mille abil saate kasutada Canoni professionaalsel tasemel RF-objektiive, või teie olemasoleva EF-S ja EF-objektiiviga, annab EOS R7 teie sisule YouTube’is või Instagramis silma paistmiseks selge ja professionaalse eelise. EOS R7 kasutab sama nutikat iseteravustamist nagu EOS R10 ning 527 iseteravustamistsooni (pildistamisel 651), et jälgida subjekte, nägusid ja silmi kogu kaadri ulatuses2 ja tagada, et iga sekund teie videost on terav.

Tulevikkuvaatavatele iseseisvatele sisuloojatele mõeldud EOS R7 pakub 4K eraldusvõimet kaadrisagedusega 60p ja 7K ülediskreetimisega videot sagedusega 30p, mis tagab 4K-pildile vähendades uskumatu detailsuse. Canon Log 3 sisesalvestus tagab järeltöötluses suure loomingulise paindlikkuse.

Sisseehitatud 5-teljelise pildistabilisaatoriga EOS R7 on loodud stabiilseks käsitsi jäädvustamiseks, seda isegi kehvas valguses ja pildistabilisaatorita objektiiviga jäädvustades. Kasutades seda koos pildistabilisaatoriga RF-objektiiviga nagu mitmekülgne Canon RF 35 mm F1.8 MACRO IS STM, mis kombineerib laia vaatenurga ereda maksimaalse avaga, pakub EOS R7 sujuva ja värinavaba sisu loomiseks kuni 7-astmelist3 pildi stabiliseerimist, isegi kui filmite kõndimise ajal.

Tolmu- ja veekindlal EOS R7 kaameral on ka kaks kaardipesa samaaegseks salvestamiseks, et kogu materjal oleks varundatud. Kõik need funktsioonid teevad mudelist EOS R7 ideaalse kaaslase seiklushimulistele sisuloojatele, kes ei tea kunagi, mis tingimustel nad filmima asuvad.

Nagu mudelil EOS R10 on ka mudelil EOS R7 muudetava nurgaga LCD-puuteekraan käsitsi videoblogimiseks ning sisemise müravähendusega sisseehitatud mikrofon, mis tagab videokvaliteedile vastava heli.

Canon EOS R8 kaamera, mis on paigaldatud statiivile.

Canon EOS R8 suudab tänu oma 24,2-megapikslisele täiskaadrimõõdus sensorile ja DIGIC X protsessorile jäädvustada muljetavaldavat UHD 4K 60p kvaliteediga videoid.

6. Canon EOS R8

Võimas täiskaadriline peeglita kaamera uute loominguliste võimaluste otsinguil videoblogijatele

  • Sensor: 24,2 MP täiskaadriline CMOS
  • Iseteravustamine: kahepiksliline CMOS AF II iseteravustamine koos silmade/nägude tuvastamise ja iseteravustamisega jälgimisega (inimesed, loomad ja sõidukid) ning tuvastamisega kuni väärtuseni EV -6,5
  • Ekraan: 7,5 cm, 1,62 miljoni punktiga muudetava nurgaga LCD-puuteekraan
  • Maksimaalne video eraldusvõime: 4K (3840 × 2160)
  • Objektiivisüsteem: RF-objektiivid; RF-S-objektiivid; EF- ja EF-S-objektiivid objektiiviadapteritega
  • Pildinäidik: 2,36 miljoni punktiga OLED värviline EVF
  • Heli: sisseehitatud stereomikrofonid; mikrofonisisend; kõrvaklapi väljund
  • Video taimerirežiim: 2 sekundit, 10 sekundit, kaugjuhitav
  • Video: saadaval vertikaalne video
  • Kaal: 461 g

Täiskaaderkaamera, nagu Canon EOS R8, on suurepärane võimalus laiendada oma loomepiire. Selle suur 35 mm sensor tagab parema võimekuse keerulistes ja muutuvates valgustustingimustes ning suurema kontrolli teravussügavuse üle täiustatud bokeh-efektiga, mis annab võimaluse lisada loodava sisu meeleolule ja õhkkonnale.

Canon EOS R8 pakub eriti võimsaid videofunktsioone, kasutades maksimaalselt ära oma 24,2-megapikslilist sensorit ja DIGIC X protsessorit, et pakkuda ülimat UHD 4K 60p kvaliteeti (ülediskreeditud 6K) ja lisaks Full HD 1080p kuni 180 kaadrit sekundis aegluubis videote jaoks. Saate filmida ka pikemat sisu ilma kella jälgimata, sest EOS R8 võimaldab salvestada kuni kahe tunni pikkuse video ühe korraga kaadrisagedusega kuni 30p.

Liikvel olles videoblogimiseks on Canon EOS R8 kaameral video digitaalne kujutisestabilisaator, mis hoiab kõik kindlalt paigal ja väldib värinat käest hoides filmide jäädvustamisel. See tugineb 5-teljelisele kujutisestabilisaatorile, mis tasakaalustab kõikvõimalikku värinat igas suunas ja asendis. Kasutades optilise kujutisestabilisaatoriga objektiivi, suureneb selle tõhusus veelgi.

Lisaks kristallselgele OLED pildinäidikule on kaamera tagaküljel suur muudetava nurgaga puuteekraan. See on täielikult liigendatav, nii et näete täpselt, mida te kaamera ees teete. Et teie videoblogid oleksid ka kogu maailmaga ühendatud, on EOS R8 kaameral sisseehitatud Bluetooth, Wi-Fi ja USB-C ühenduvus.

USB-C kaudu ühendamine on eriti kasulik voogedastuse jaoks, lisaks sellele on ühenduvuse boonusteks pesa nii stereomikrofoni kui ka stereokõrvaklappide jaoks ning mini-HDMI port. EOS R8 kaameral on ka multifunktsionaalne tarvikustatiiv, mis võimaldab paigaldada ja ühendada otse Android nutitelefoni Canoni AD-P1 nutitelefoni adapteri abil või kasutada spetsiaalset DM-E1D stereo-suunamikrofoni. Kokkuvõttes on Canon EOS R8 üks kaalukas töövahend videoblogimiseks, mida peaks tõsiselt võtma.

Roosa kleidiga naine hoiab Canoni kaamerat koos Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM objektiiviga käsistatiivil enda ees ja naeratab objektiivi.

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM on ideaalne videoblogimise objektiiv APS-C kaameratele, millel on üks laiemaid saadaolevaid vaatenurki koos uskumatult kerge ja kompaktse vormiga.

Kui soovite mõnda neist vahetatavate objektiividega kaameratest, pakub Canon objektiive, mis sobivad suurepäraselt vlogimiseks, kombineerides laia vaatevälja erakordse pildikvaliteediga.

APS-C kaameratele, nagu EOS R50, EOS R10 ja EOS R7, on Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM objektiiv ideaalne valik pikkadeks päevadeks liikvel olles. See kerge ja kompaktne objektiiv tagab käest jäädvustades terava ja stabiilse video ning on ideaalne esimene objektiiv, mida saab igale poole kaasa võtta - alates lainurkkaadritest kuni kitsamate portreedeni.

Uus Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM on kompaktne ülilainurkobjektiiv APS-C kaameratele, mis ühendab endas tohutult suure vaatenurga ja uskumatult väikese kuju. Ülilainurkse vaatevälja suureks lisaväärtuseks on see, et saate ennast filmida, täites samal ajal ülejäänud kaadri ulatusliku taustaga, asetades end nii sõna otseses mõttes stseeni laiemasse konteksti. Kujutisestabilisaator tähendab, et saate jäädvustada stabiilseid kaadreid nii liikvel kui ka paigal olles, isegi kui filmite käest hoides.

Kui kasutate täiskaadrilist kaamerat, nagu EOS R8, on lisaks taskukohane ülilainurkobjektiiv Canon RF 16mm F2.8 STM suurepärane esimene objektiiv algajatele videoblogijatele, pakkudes sisuloojatele ülimaid loomingulisi võimalusi nii siseruumides kui ka kaunite vaadete jäädvustamisel. RF 24mm F1.8 MACRO IS STM kombineerib aga laia vaatenurga ereda maksimaalse ava ja sisemise stabilisaatoriga ning RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM pakub mitmekülgset fokaalkaugust, et vastata teie vajadustele alates ülilainurgast käsitsi vlogimisel ja lõpetades kitsamate nurkadega täiendava ulatuse tagamiseks. Kompaktne, sissetõmmatav ja kerge Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM on samuti suurepärane valik pikkadeks liikumist täis päevadeks.

Parima videoblogimise kaamera valimine

Need Canoni videoblogimise kaamerate täielikku valikusse kuuluvad kaamerad sobivad suurepäraselt igaühele, kes alles alustab vlogimist või soovib järgmisele tasemele jõuda, alates spetsiaalsest lihtsasti kasutatavast kõik-ühes PowerShot V10 kaamerast kuni mitmekülgsete vahetatava objektiiviga kaamerateni nagu näiteks EOS R50 ja muud tooted.

Soovite vlogimisega veelgi kaugemale minna? Tutvuge sisulooja Alexandra Andreeva esimese kogemusega täiskaadrilise Canon EOS R84 kaameraga filmides ja sellega, kuidas ta kasutas seda kaamerat videohaiku tegemiseks4. Kui soovite asuda täiemahuliselt videoid tootma, heitke pilk peale ka meie YouTube’i videote jaoks mõeldud parimate kaamerate ja objektiivide tutvustusele4.

Autorid: Jeff Meyer, Peter Wolinski ja Matthew Richards

  1. Ligikaudu 13,1 MP video salvestamine, ligikaudu 15,2 MP foto pildistamine.
  2. Kohaldatav, kui jälgimise ajal paistab subjekti raam ja ühilduv objektiiv on kaameraga ühendatud. Samal ajal peaks iseteravustamine olema aktiivne või subjekt teises alas edukalt tuvastatud.
  3. 7-astmeline eelis põhineb CIPA standardil Canoni objektiiviga RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM ja fookuskaugusega 150 mm.
  4. Võimalik lugeda ainult valitud keeltes.

    Google, Google Drive ja YouTube on Google LLC kaubamärgid ning Google ei ole seda saiti heaks kiitnud ega sellega seotud.

Seotud tooted

Seotud artiklid

  • VIDEOBLOGIMINE

    See on PowerShot V10

    Vaadake, miks on Canoni väike 4K videoblogimise kaamera alustajale parim kõik-ühes-komplekt.

  • VIDEOBLOGIMINE

    Sisu loomine EOS R50-ga

    Canon EOS R50 aitab teil oma sotsiaalmeedia profiilid uuele tasemele viia.

  • VIDEOBLOGIMINE

    Kuidas saada videoblogijaks

    Hakake pihta ja looge kvaliteetseid vloge meie videoblogimise nõuannetega algajatele.

  • REISIMINE

    Täiuslik reisikaaslane

    Professionaalne fotograaf Martin Bissig reisib koos EOS R10-ga Sri Lankale.