Canon esitleb uut veekindlat kaamerat PowerShot D30 ja taskusse mahtuvat mudelit PowerShot S200

Canon täiendas oma PowerShoti sarja kahe uue kompaktkaameraga: jõuline ja veekindel PowerShot D30 ning tunnustatud PowerShoti S-sarja uus liige PowerShot S200. PowerShot D30 on võimeline esmakordselt kuni 25 m sügavuses vee all pildistama¹, pakkudes suurepärast pildikvaliteeti ja loomulikke värve ka vähese valgusega oludes. PowerShot S200 järgib PowerShoti S-sarja pärandit, pakkudes moodsa ja taskusse mahtuva disainiga korpuses head pildikvaliteeti, lihtsat juurdepääsu manuaalsätetele ning rohkelt loomingulisi funktsioone.

[MASTER] PowerShot D30 Image [MASTER] PowerShot S200 Image
PowerShot D30 PowerShot S200

Mõlema kaamera südameks on Canoni HS-süsteem, milles on ühendatud ülitundlik sensor ja DIGIC-pildiprotsessor. Mudelis PowerShot D30 on kasutusel 12,1-megapiksline CMOS-sensor ja 5-kordse suumiga 28 mm Canoni lainurkobjektiiv. Kaamera PowerShot S200 ülilainurgaga valgusjõuline f/2,0 objektiiv ja väga tundlik 10,1-megapiksline CCD-sensor pakuvad paindlikkust ka keerulistes oludes pildistamiseks. Mõlemas kaameras on kasutusel optiline pildistabilisaator ning intelligentne pildistabiliseerimistehnoloogia mitme eri stseeni ja sätte korral automaatselt sobivaima stabiliseerimisviisi rakendamiseks.

Jõuline PowerShot D30 on maailma kõige sügavama veekindlusega kompaktkaamera², võimaldades pildistada kuni 25 meetri sügavusel. Õhukesel, kergel ja vastupidaval Powershot D30 kaameral on kuni 2 meetri kõrguselt kukkumise põrutuskindlus, tolmukindlus ning külmumiskindlus kuni temperatuurini –10 °C.

PowerShot D30 annab ka vee all pildistades hea tulemuse. Nii spetsiaalne vee all pildistamise režiim kui ka kohandatava valge tasakaalu funktsioon võimaldavad vee all loomulike värvide saamiseks sätteid kiirelt reguleerida.

Mõlemal mudelil, PowerShot D30 ja PowerShot S200, on olemas spetsiaalne videonupp. Äärmiselt tõhus intelligentse pildistabilisaator võimaldab jäädvustada aktiivset tegevust teravama ja sujuvama videona.

Mõlemad kaamerad kasutavad Canoni automaattehnoloogiat, mis tuvastab vähemalt 32 eri stseeni ja rakendab kasutaja eest parima kaamerasätete kombinatsiooni. Jäädvustust saab muuta ISO-vahemiku reguleerimisega PowerShoti S-sarja objektiivi juhtrõnga abil, või kasutada täismanuaalset juhtimist.

Ka tegevuse keskmes viibides saab stseeni kadreerida tänu kaamera tagumisele ekraanile. PowerShot D30 hele ja ergas päikesepaisterežiimiga LCD-ekraan aitab pildistada ja tulemusi üle vaadata ka ereda päikesevalguse korral. Mudeli PowerShot S200 PureColor II G ekraan on karastatud klaasiga, tagades parema vastupidavuse ja selguse piltide ja videote jäädvustamisel ning vaatamisel.

Kaamera PowerShot S200 sisseehitatud WiFi-funktsioon võimaldab lisaks võtete sotsiaalvõrgustikes jagamisele pilte ka mugavalt pilveteenustesse, sealhulgas Flickrisse ja Google Drive™-i, varundada.

Mõlemad kaamerad pakuvad ka iga pildi ja video jäädvustamiskoha GPSiga logimise ja sildistamise funktsiooni. Mudelil PowerShot D30 on spetsiaalne GPS-üksus ning mudeli PowerShot S200 režiim GPS mobiili kaudu töötab asukohtade sildistamiseks nutiseadmega. Asukohti saab jagada kasutades komplekti kuuluvat tarkvara Map Utility või teha seda Google Earthi kaudu. Kaamera PowerShot D30 vähese energiatarbega GPS-logija saab ka jälgida jäädvustuste teekonda.

PowerShot D30 põhiomadused:

• Vastupidav kompaktkaamera
  • Veekindel sügavuseni kuni 25 m
  • 12,1 MP HS-süsteem, veealused funktsioonid
  • 28 mm, 5-kordne optiline suum; intelligentne pildistabilisaator
  • GPS
  • 7,5 cm (3,0-tolline) päikesevalgusrežiimiga LCD
  • Täis-HD-videod
  • Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
  • Movie Digest, üliaegluubis video

PowerShot S200põhiomadused:

• Valgusjõuline f/2 objektiiv ja HS-süsteem protsessoriga DIGIC 5
  • 5-kordse suumiga 24 mm ülilainurkobjektiiv ja intelligentne pildistabilisaator
  • Kvaliteetsed 10,1-megapikslised pildid
  • Objektiivi juhtrõngas ja manuaalrežiimid
  • WiFi-ga ühendamine ja jagamine
  • Suur 7,5 cm (3,0-tolline) PureColor II G vedelkristallekraan
  • Nutikas automaatrežiim ja HD-videod
  • Reaalvaates juhtimine ja loomingulised filtrid

¹Kehtiv alates jaanuarist 2014.
²Kehtib alates jaanuarist 2014. Lisavarustust pole vaja.

PowerShot D30 Images
PowerShot S200 Images