Canon toob turule uued supersuumi pakkuvad kaamerad PowerShot SX510 HS ja PowerShot SX170 IS

22. august 2013 – Canon täiendas täna oma kompaktsete supersuumide valikut kaameramudelitega PowerShot SX510 HS ja PowerShot SX170 IS, mis pakuvad vastavalt 30- ja 16-kordset optilist suumi, võimaldades kauguses asuvaid objekte jäädvustada suure detailsusega.

PowerShot SX170 IS PowerShot SX510 HS

PowerShot SX510 HS
PowerShot SX510 HS võimsa 30-kordse optilise suumiga objektiiv tagab kogu suumiulatuses teravad tulemused, isegi kehvades valgusoludes. Samas kui 24 mm ülilainurk sobib ideaalselt nii laiuvate maastike kui ka sõpradega rühmapiltide tegemiseks. Kaameras SX510 HS on kasutusel HS-süsteem, mis kombineerib 12,1-megapikslise ülitundliku CMOS-sensori ja DIGIC 4 protsessori, et tabada hämarate stseenide (nt eha) tõelist atmosfääri, säilitades samas minimaalse hägususega rikkalikud detailid ja tõetruud värvitoonid.

PowerShot SX510 HS-i WiFi-funktsiooni kasutades saab fotosid ja videoid sotsiaalvõrgustikes, nagu Facebook®, Flickr ja YouTube otse kaamerast jagada või neid Canoni tasuta rakendusega Camera Window nutitelefoni või tahvelarvutisse saata.¹ Canoni tasuta rakendusega on saadaval ka mobiilseadme kaudu kasutatav GPS-funktsioon, mis lisab piltidele nutitelefoni või tahvelarvuti GPS-iga asukohateavet, võimaldades kasutajatel täpset pildistamiskohta jagada.

Lisaks pakub PowerShot SX510 HS ka stereoheliga täis-HD-videote (1080p) jäädvustamise võimalust. Kiiresti liikuvate objektide dünaamiliseks jäädvustamiseks on mudelil SX510 HS ka üliaegluubis videorežiim.

PowerShot SX170 IS
Kompaktne ja hõlpsalt kasutatav PowerShot SX170 IS sisaldab 28 mm lainurkvaate ja 16-kordse optilise suumiga mitmekülgset objektiivi. See objektiiv võimaldab kasutajatel pildistada laia stseenivalikut. Kaamera PowerShot SX170 IS võimas 16-megapiksline sensor jäädvustab erksad värvid ja detailid, olles lisaks võimeline ka erilisi hetki kvaliteetse HD-videona jäädvustama.

Kvaliteetne jõudlus
Mõlemal kaameral on valdkonna tunnustatud intelligentse pildistabiliseerimistehnoloogiaga optiline pildistabilisaator, mis lihtsustab suurematel fookuskaugustel ja nõrkades valgusoludes teravate piltide tegemist.

Canoni ZoomPlus-tehnoloogia suurendab mõlema mudeli objektiivi ulatust digitaalselt üle maksimaalse fookuskauguse, säilitades samas kõrgetasemelise pildikvaliteedi. Tänu sellele suumib kaamera PowerShot SX510 HS 60- ja PowerShot SX170 IS 32-kordselt. Mudel PowerShot SX510 HS sisaldab täiustatud suumi kadreerimisabi funktsiooni koos uue automaatrežiimiga, mis tagab, et objektid on alati teravustatud, isegi kaamera suhtes kaugemale või lähemale liikudes.

Mõlemal mudelil on olemas ka säästurežiim, mis võimaldab tänu akutoite säästmisele fotograafidel kauem pildistada. Tänu sellele saab kaameraga PowerShot SX170 IS jäädvustada kuni 46% ja mudeliga PowerShot SX510 HS 32% rohkem fotosid.

Mõlema kaamera nutikas automaatrežiim tuvastab kuni 32 eri stseeni ning rakendab kõige sobivamad sätted ideaalse võtte tegemiseks. Loomingulisi režiime saab aga kasutada piltide täiustamiseks või neile efektide või ainulaadse ja lõbusa vaatenurga lisamiseks. Samuti on võimalik hõlpsalt täismanuaalsele juhtimisele üle minna, et reguleerida erinevaid kaamerasätteid, nagu säriaega ja ava.

PowerShot SX510 HS-i põhiomadused

• 24 mm lainurkobjektiivi ja 30-kordse supersuumiga väike kaamera
  • HS-süsteem: 12,1-megapiksline CMOS-sensor ja protsessor DIGIC 4
  • Intelligentne pildistabilisaator, täiustatud dünaamiline pildistabilisaator