Canon esitleb uusi PowerShot ja IXUS kaameraid

Canon tutvustas eile seitset uut PowerShot ja IXUS kaamerat. Kaamerate hulgas on kolm uut supersuumiga PowerShoti, kolm IXUS kompaktkaamerat ning uus PowerShot N2.

PowerShot SX530 HS PowerShot SX710 HS PowerShot SX610 HS PowerShot N2

IXUS 170 IXUS 165 IXUS 160

Uued supersuumiga PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS ja PowerShot SX610 HS sobivad kaugelt jäädvustamiseks ning pakuvad paindlikkust ja suurepärast kvaliteeti.

Canoni värskeimal üleminekukaameral PowerShot SX530 HS on 50-kordne optiline suum ja 100-kordne ZoomPlusi. Taskusse mahtuva PowerShot SX710 HS-i 30-kordne optiline suum ja PowerShot SX610 HS-i 18-kordne optiline suum aitavad kaugemal asuvatele objektidele lähemale pääseda. Keeruliste võtete tegemiseks aitab kõigis kolmes mudelis olev automaatne suum hoida objekti kaadris, tuvastades automaatselt inimeste arvu ja reguleerides suumitaset optilise suuruse määramiseks. Intelligentne pildistabilisaator tagab võtete teravuse ja selguse. Kõik pildid ja täiskõrglahutusega videod saab ühe puudutusega nutitelefoni ja tahvelarvutisse jagada, kasutades integreeritud Wi-Fi-t ja dünaamilist NFC-d.

Uue PowerShot N2 unikaalne sümmeetriliselt kandiline ehitus hõlmab uuenduslikku suumi ja pildistamise objektiivirõngaid, et teha pilte erinevate nurkade alt. PowerShot N2 kaameral on uus puuteekraan, mida saab 180 kraadi üles kallutada, aktiveerides integreeritud selfie-režiimi, mis jäädvustada ka pildi tegija. Režiim Creative Shot (Loominguline võte) intelligentne tehnoloogia analüüsib objekti ja jäädvustab erinevate kaadrikiiruste ja efektidega videoklipid.

IXUS 160 , IXUS 165 ja IXUS 170 hõlpsasti taskusse mahtuvad kaamerad on Canoni seni kõige väiksemad kaamerad. IXUS 170 on 12-kordne ning kaameratel IXUS 160 ja IXUS 165 8-kordne optiline suum. Kõigil kolmel kaameral on 20,0 MP sensor detailsete piltide tegemiseks, Smart Auto funktsioon, mis kontrollib kaamera sätteid teie eest ning filtrid, mis pakuvad kiiresti loomingulisi tulemusi.

PowerShot SX530 HS Images
PowerShot SX710 HS Images