Canon lisas IXUS-sarja kolm uut kaamerat

Canon lisas oma tunnustatud IXUS-sarja kolm uut, moodsat, suure suumiga, taskumõõdus ja kasutussõbralikku kaamerat: IXUS 155, IXUS 150 ja IXUS 145. Mudelis IXUS 155 on ühendatud Canoni DIGIC-pilditöötlus, 10-kordne optiline suum ja 20-megapiksline sensor stiilse ja ikoonilise IXUSe disainiga. Algajatele mõeldud mudelid IXUS 150 ja IXUS 145 on pakuvad lihtsalt kasutatavaid võtterežiime, loomingulisi filtreid ja kvaliteetseid pilte.

MASTER] IXUS 155 Image [MASTER] IXUS 150 Image [MASTER] IXUS 145 Image
IXUS 155 IXUS 150 IXUS 145

IXUS 155 kasutab kõrglahutusega sensorit, 10-kordset optilist suumi ja 20-kordset ZoomPlusi. IXUS 150 ja IXUS 145 kaameratel on 16-megapiksline sensor ja 8-kordne optiline suum.

Mudelitel IXUS 155 ja IXUS 150 on Canoni intelligentse pildistabiliseerimistehnoloogiaga täiustatud optiline pildistabilisaator. See eristab automaatselt kaheksat erinevat stseeni; näiteks võimendusega pildistabiliseerimisvalik muudab liikumise pealt suure suumiga filmitava materjali sujuvaks. Intelligentne pildistabilisaator reguleerib kaamera stabiliseerimisrežiimi kõige sobivamale seadistusele, et pakkuda selgeid ja detailseid pilte ja videoid.

Canoni nutikas automaattehnoloogia analüüsib iga stseeni ja valib automaatselt 32 eri olukorra jaoks õiged sätted, kasutaja peab valima vaid õige kadreeringu. Kõigil režiimidel on olemas ka abinupp, mis selgitab kaamera põhifunktsioone ning annab kiireid nõuandeid parima võtte saavutamiseks. Piltide ilmet ja olemust kiirelt muuta, kasutades efektivalikut, mis sisaldab ka näiteks miniatuuri-, kalasilma- ja mängukaameraefekti režiime.

Peale pildirežiimide on kõigil mudelitel 720p HD-videorežiim koos spetsiaalse videonupuga, mis aitab kiirelt pildistamisrežiimilt filmimisele üle minna. Tagamaks pidevat kontrolli piltide ja videote kadreerimise üle, aitab suur 6,8 cm (2,7-tolline) ekraan kõiki pildile mahutada ning muudab jäädvustatud võtete kohese ülevaatamise lihtsaks. Kõigi mudelite spetsiaalne ökorežiim säästab akukasutust, mistõttu saate laadimise pärast muretsemata pikemalt jäädvustada.

IXUS 155 põhiomadused:

• 20 megapikslit detailseks jäädvustamiseks