Canon esitleb uusi kaameraid: EOS 760D ja EOS 750D

Canon esitleb täna kahte DSLR-kaamerat algtaseme EOS-ide seas: EOS 760D ja EOS 750D. Nende kaamerate eesmärk on aidata alustavatel fotosõpradel järgmisele tasemele jõuda. EOS 750D on suurepärane DSLR, mis võimaldab automaatrežiimi abil erilisi mälestusi jäädvustada ja neist Full HD videoid luua. EOS 760D aga pakub entusiastidele suuremat loomingulist vabadust ja käsitsijuhtimist.

EOS 750D.jpg EOS 760D.jpg
EOS 750D EOS 760D

Iga pilt on kvaliteetne
Mõlemad kaamerad jäädvustavad lemmikhetked kvaliteetselt, tagades erksad värvid, terava fookuse ja detailitäpsuse. Tänu uuele 24,2-megapikslisele andurile ja Canoni DIGIC 6 pilditöötlusele on see lihtsam kui seni. Kaamerate ISO-vahemik 100–12 800 tagab kvaliteetsed pildid iga valgusega pildistades. Lisaks garanteerib esimesena EOS 7D Mark II kaameras tutvustatud väreluse tuvastamise tehnoloogia suurema paindlikkuse ning võimaldab tehisvalguses teha ühtlase säritusega pilte.

Kasutajad saavad jäädvustada lemmikhetki kaamera pideva võtterežiimi abil, mis salvestab viis kaadrit sekundis. Selle funktsiooni abil saab pildile ka sekundi murdosa jooksul toimunu. EOS 760D ja EOS 750D tagavad eriti täpse teravustamise tänu võimsale 19 risttüüpi punktiga automaatse teravustamise süsteemile. See kohandub iga kompositsiooniga ning on tõhus alates kiiresti liikuvate loomade pildistamisest safaril kuni seiklusspordi jäädvustamiseni.

Jäädvusta maailm videos
Kasutajad saavad mälestused salvestada Full HD eraldusvõimega ja MP4-vormingus, et videoid veebis hõlpsalt jagada. Täiustatud Hybrid CMOS AF III tagab tänu fookuse jälgimisele või vahetamisele selle, et pildistatavad oleksid alati teravustatud. Ühilduvus STM-objektiividega kindlustab samas vaikse ja sujuva teravustamise, et saavutada ülim täpsus ja kiirus. Kaameral EOS 760D on algajatele filmijatele ka mitmeid täiendavaid loomingulisi videorežiime, millega on lihtne kaadreid salvestada. HDR-videorežiimi abil on võimalik teha mõnusa õhustikuga videoid, kus on esile toodud nii varjud kui ka heledamad alad. Võimalik on kasutada ka miniatuuriefekti, et saada hetkega profitaseme kallutatavate ja nihutatavate objektiividega pildistamise tulemus.

Kontroll ja loovus käeulatuses
EOS 760D ja EOS 750D kaamerad on mahutatud kompaktsetesse korpustesse, mida on tänu ergonoomilisele pidemele ja LCD-pöördekraanile kõigis olukordades lihtne käsitseda. EOS 760D võimaldab fotograafidel määranguid paremini kontrollida tänu mugavalt asetatud juhtnuppudele, sealhulgas tagumine kiirjuhtimisnupp, ülemine LCD-paneel ja nutikas pildiotsija. Nende abil pääsevad kasutajad määrangutele ja piltidele kiiremini ligi.

Jaga pilte sõprade ja teiste seadmetega
Pärast pildi jäädvustamist saavad kasutajad selle Wi-Fi ja NFC abil mugavalt ja kiiresti jagada sõpradega ning edastada teistesse seadmetesse. Pilte on võimalik postitada ka suhtlusvõrgustikesse või salvestada pilveteenustesse. Ühe võimalsuena võib WiFi ühenduse kaudu pildid salvestada näiteks Canoni pildihalduse teenusesse irista. NFC abil on võimalik luua kiire ühendus seadmega Canon Connect Station, et seejärel pildid sinna või teise NFC-võimalusega nutiseadmesse edastada.

EOS 760D põhiomadused

• Avasta võimsa DSLR-iga fotograafia järgmine
  • Tee videoid sama lihtsalt kui fotosid.
  • Juhi pildistamise ajal kaamera iga tahku.
  • Loo Wi-Fi ja NFC abil hõlpsalt ühendus ning jaga fotosid ja videoid.
  • Väljenda kogu oma loomingulisust täiustatud juhtnuppude ja pildistamisrežiimide abil.

EOS 750D põhiomadused

• Vii oma fotod kaameraga EOS 750D uuele tasemele.
  • Jäädvusta detaile igas olukorras.
  • Jäädvusta videoid sama lihtsalt kui fotosid.
  • Loo hõlpsalt ühendus ja jaga pilte kogu maailmaga.

EOS 760D ning EOS 750D kaamerad on kättesaadaval alates maikuust soovitusliku müügihinnaga vastavalt 750 ja 799 eurot.

EOS 750D Images
EOS 760D Images