Canon esitleb uut LEGRIA HF R seeriat

Canon esitles kolme uut LEGRIA HF R seeriasse kuuluvat videokaamerat – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606. Kaamerad jäädvustavad videot täiskõrglahutuse kvaliteediga ning on lihtsalt kasutatavad igale pereliikmele.

[MASTER]_Image_LEGRIA HF R68 bk WA H436 FSL.jpg
[MASTER] Image_LEGRIA HF R66 bk FSL lensside
[MASTER]_Image_LEGRIA HF R606 wh FSL
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606

Kombineerides Canoni täiskõrglahutusega videosüsteemi kõrgkvaliteetse DIGIC DV4 protsessoriga, jäädvustavad uued videokaamerad eriti detailsed videod. 57-kordse täiustatud suumi ja 32-kordse optilise suumiga mudelid võimaldavad jäädvustada stseene ja objekte nii kaugel kui ka lähedal.

Zoom Framing Assist funktsioon võimaldab objekti lihtsamalt kaadris hoida. Hoides all integreeritud otsingunuppu, panoraamib videokaamera automaatselt välja, et määrata enne uuesti sisse suumimist objekti asukoht. Kaamera intelligentne pildistabilisaator vähendab suumimise ajal automaatselt ka kaameraraputust.

LEGRIA HF R68 kaameral on uus laia kinnitusega objektiiv, mida saab kiiresti kaamera külge paigaldada, et lühendada fookuskaugus suuruseni 26,9 mm, laiendades seega videokaamera üldist vaadet.

Videotele on võimalik lisada erinevaid salvestusrežiime. Aegluubis salvestamisega saate vähendada kiirust 1/2 võrra või kiirendada sündmusi kuni 1200 korda.

Baby Mode (Beebirežiim) režiimis salvestatakse jäädvustatud videod automaatselt spetsiaalsesse albumisse, võimaldades videomaterjali sujuvat taasesitust. Faili lukustamise funktsiooniga saab keelata failide kustutamise või redigeerimise, et vältida materjali kogemata kustutamist.

Jäädvustatud videomaterjali saab teistesse seadmetesse, sealhulgas nutitelefonidesse, tahvelarvutitesse ja Canoni värskelt avaldatud seadmesse Connect Station CS100 jagada NFC-ühilduvuse kaudu¹. Samuti saab sisu laadida üles sotsiaalmeedia saitidele ja pilveteenustesse. Lisaks sellele ühildub LEGRIA HF R606 FlashAiri² SD-kaartidega – võimaldades jagada, salvestada ja esitada videomaterjali ilma Interneti-püsiühenduseta nutitelefonis või tahvelarvutis.

¹ Ainult LEGRIA HF R68 ja LEGRIA HF R66
² FlashAir™ SD-kaart hõlmab välkmälu ja raadiovõrgu LAN-i tehnoloogiat – nutitelefoni või tahvelarvuti rakenduse kasutamine võimaldab materjali jagada, salvestada ja esitada. See vastab täielikult SD-ühenduse määratletud SD-kaardi standarditega.

LEGRIA HF R66 Images
LEGRIA HF R68 Images