Canon toetab ettevõtete mobiilset tööd uute rakendustega ja mobiilivalmidusega multifunktsionaalsete printeritega

Canon tõi turule kaks mobiilivalmidusega i-SENSYSe mustvalget multifunktsionaalset printerit (MFP) MF6140dn ja MF6180dw, mis aitavad väikeettevõtetel ja töörühmadel mugavamalt ära kasutada kaugtöö potentsiaali. Uued seadmed toetavad mitut mobiilse printimise ja skannimise lahendust, sealhulgas Canoni uut ettevõtetele mõeldud mobiilse skannimise rakendust Mobile Scanning for Business ja uuendatud Canoni rakendust Mobile Printing.

2 AMBIENT.jpg
Canon i-SENSYS MF6180dw

Canon Euroopa i-SENSYS turundusjuht Anil Jagpal rääkis, et erinevalt mõned aastad tagasi Canon Europe poolt läbi viidud uuringu tulemustest, teeb praegu kaugtööd ligi 30 protsenti Euroopa kontoritöötajatest. „Kuid ettevõtetel ei ole pakkuda oma töötajatele piisavalt head tehnoloogiat, mis aitaks liikvel olles mugavalt ja paindlikult tööd teha. Meie uued i-SENSYS multifunktsionaalsed printerid ja mobiilirakendused aitavad organisatsioonidel seda lünka täita ning luua tööjõu, mis jääb produktiivseks nii kontoris kui ka kontorist väljaspool,“

Multifunktsionaalsed printerid i-SENSYS MF6140dn ja MF6180dw
Edukat i-SENSYSe MF5900 sarja välja vahetavad uued mudelid i-SENSYS MF6140dn ja MF6180dw esindavad Canoni kõige võimsamaid mustvalgeid i-SENSYSe multifunktsionaalseid printereid, pakkudes oma kompaktse disaini juures ka korralikku jõudlust.

Uued seadmed toovad sellesse i-SENSYSe printerite kategooriasse mitu kaugtööfunktsiooni, sealhulgas tugi Apple’i AirPrintile ja Google'i Cloud Printile, aga ka uuendatud Canoni mobiilse printimise rakendus ja uus Canoni rakendus Mobile Scanning for Business. Uued funktsioonid aitavad väikeettevõtetel ja töörühmadel tõhusamalt töötada, võimaldades neil dokumente laia valiku mobiilseadmete kaudu hallata, printida ja skannida.

Peale selle kuulub mudeli i-SENSYS MF6180dw standardvarustusse WiFi-funktsioon. See ühildub ka PostScripti printimiskeskkondadega, võimaldades organisatsioonidel originaaldokumendiga väga sarnast graafikat ja teksti printida.[1]

Mõlemad mudelid, i-SENSYS MF6140dn ja MF6180dw, pakuvad kiiret printimist kuni 33 lk/min, samas kui automaatne kahepoolne printimine ja madal koguenergiakulu TEC[2] aitavad kontoritel suurte prindimahtude korral ressursse säästa – alates ajast ja energiast kuni prindikuludeni.

Uued võimalused mobiilseks töötamiseks
Canonil ilmub ka ettevõtetele mõeldud mobiilse skannimise rakendus Mobile Scanning for Business, mis toetab Canoni i-SENSYSe, imageRUNNERi ja imageRUNNER ADVANCE'i sarju. See tasuta rakendus võimaldab kasutajatel dokumente otse oma mobiilseadmetesse ja pilve skannida, e-postiga saata või skannimissätteid kohandada, nt lahutusvõime, failivorming ja värvusrežiim. Samuti saavad kasutajad selle rakendusega oma mobiilseadmesse salvestatud skannitud dokumente hallata, võimaldades neil failide asukohta muuta või skanne täiendavalt töödelda, et neid printida või teiste seadmesse installitud rakenduste kaudu jagada.

Uuendatud Canoni mobiilse printimise rakendus
iOS-ile mõeldud Canoni populaarse mobiilirakenduse Mobile Printing uus versioon sisaldab andmeteisendusteenust, mis tagab, et dokumendid[3] prinditakse alati õige paigutusega. Rakendus korrigeerib printimisprotsessi ajal võimalikud vead dokumendi formaadis või paigutuses, teisendades need pigem pilve, kui kasutades mobiilseadmesse installitud renderdusmehhanismi.

Google'i Cloud Printi MEAP-rakendus ja Windows RT tugi
Lisaks mobiilirakenduse uuendustele laiendab Canon ka tuge MEAP-toega i-SENSYSe printeritele oma rakenduse Google'i Cloud Print MEAP-ile kaudu, muutes need mobiilseks töötamiseks sobivaks[4]. Veelgi enam, olemasolevate i-SENSYSe seadmete valikul on nüüd tugi süsteemi Windows RT kasutavate tahvelarvutitega printimiseks[5].

Saadavus

• Uued mudelid i-SENSYS MF6140dn ja MF6180dw on saadaval alates 1. märtsist 2014.
  • Uus Canoni rakendus Mobile Scanning for Business on iOS-seadmetele saadaval alates 2014. aasta veebruari algusest ja Android-seadmetele alates juulist 2014.
  • Uuendatud Canoni mobiilse printimise rakendus Mobile Printing on iOS-seadmetele juba saadaval. Android-seadmete versioon avaldatakse aprillis 2014.
  • Rakendus Google Cloud Print MEAP i-SENSYSele ja laiendatud Windows RT tugi on juba saadaval.

Mobiilirakendusi toetavate Canoni seadmete nimekirja vaadake Canoni veebilehelt:

[1] PostScript on arvutikeel, mida kasutataks standardina tekstide ja graafika kirjeldamiseks.
[2] Koguenergiakulu (TEC) on vaid 1,3 kWh nädalas.
[3] Pilveteisendus töötab kõigi Microsoft Office'i dokumentidega (Word, Excel, PowerPoint).
[4] i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7680Cx, LBP6780x ja LBP6680x
[5] i-SENSYS LBP3360, LBP3370, LBP3460, LBP5360, LBP6650dn, LBP6670dn, LBP6680x, LBP6750dn, LBP6780x, LBP7660Cdn, LBP7680Cx, LBP7750Cdn ja LBP7780Cx