Canoni uus mitmefunktsiooniline printer pakub lihtsat ja soodsat dokumendihaldust väikeettevõtetele

7. veebruar 2014 – maailma juhtiv kujutislahenduste pakkuja Canon Europe tõi turule kompaktse ja taskukohase imageRUNNER-sarja kuuluva A3-formaadis, mustvalge ja võrgufunktsiooniga mitmefunktsioonilise printeri imageRUNNER 2202N. Selles seadmes on kombineeritud intuitiivne printimis-, paljundus-, skannimis- ja jagamisfunktsioon Canoni töökindlusega, et vastata hinnatundlike väikeste ja keskmises suuruses ettevõtete ning töörühmade igapäevastele dokumendihaldusvajadustele.

Canon imageRUNNER 2202N.jpg
Canon imageRUNNER 2202N

Eduka eelkäija, Canoni imageRUNNER 2400-sarja põhjal loodud uus imageRUNNER 2202N pakub palju uusi funktsioone, mis on mõeldud kontori produktiivsust täiendama. Uus seade on võrguvalmidusega, võimaldades väikestel meeskondadel printimis- ja skannimisfunktsioone jagada. Peale selle pakub uus nutikas töölauarakendus MF Toolbox kasutajatele võimalust dokumente lihtsalt skannida, salvestada ja jagada. Intuitiivne tarkvara täidab rutiinseid skannimisülesandeid vaid mõne klõpsuga, võimaldades skannitud kujutisi PDF-failina arvutisse salvestada, e-kirja manusena lisada või mõnda kindlasse rakendusse teisaldada. Samuti on seadmel olemas lemmiksätete nupp, mis pakub kiiret ligipääsu sageli kasutatavatele sätetele.

Printer pakub produktiivset printimist, kopeerimis ja skannimist kiirusel kuni 22 lk/min. Paindlikkuse ja produktiivsuse suurendamiseks on võimalik lisada seadmele täiendavat paberimahtu, kahepoolse printimise funktsioon või kahepoolse automaatse dokumendisöödu võimalus..

Energiatõhusal seadmel on TEC-hinnang, tarbides unerežiimis kõigest kaks vatti energiat. Peale selle aktiveerub seade unerežiimist kiirelt tänu Canoni parandustehnoloogiale. Canoni mahukama originaaltooneri ja vastupidavama trumli tehnoloogia pakub tõhusat ja kvaliteetset mustvalgete dokumentide printimist maksimaalse kasutusajaga.

Seade imageRUNNER 2202N saabub müügile alates 2014. aasta märtsist.